Suzanne Somers, din „Step by Step”, are o viață sexuală împlinită la 75 de ani!

În timpul podcastului „Behind the Velvet Rope with David Yontef”, actrița trecută de prima tinerețe a renunțat la inhibiții și a spus lucrurilor pe nume – poți avea o viață intimă împlinită și la vârsta a treia!

image

Actrița, cunoscută publicului român din serialul „Step by Step”, susține că viața sexuală pe care o are cu soțul ei de 85 de ani, Alan Hamel, o face să simtă de parcă ar avea o aventură plină de pasiune.

„Eu vorbesc despre viața mea sexuală, dar atât, nu o înregistrez pe undeva, nu fac filme despre asta și nici nu scriu cărți”, spune Suzanne cu toată sinceritatea. Actrița care arată incredibil de bine și poartă adesea fuste sau rochii mini, în care arată senzațional, și soțul ei și-au unit destinele în 1977, adică acum 45 de ani, însă pare că n-a trecut prea mult timpd e la nunta lor, pentru că trăiesc amândoi într-o lună de miere nesfârșită.

„Am tot fost întrebată de ce vorbesc despre viața mea sexuală. De ce fac asta? Trebuie să înțelegeți că brandul îmi reprezintă vârsta. Eu nu-mi ascund vârsta. Îmi place chiar! Și ador că îmbătrânesc așa cum vede întreaga lume că îmbătrânesc. Pentru cei mai mulți oameni de vârsta mea, această parte a vieții s-a încheiat de mult, nu mai fac sex, dar nu trebuie să fie așa…”, spune vedeta fără prea multe ezitări.

„Vreau să le spun oamenilor că, atunci când te pui din nou pe picioare, îți poți revitaliza și alte aspecte ale vieții de care ai uitat de mult poate, chiar și partea sexuală”, a continuat Suzanne să explice.

„Așa că eu continui să vorbesc despre astfel de subiecte pentru ca să știe oamenii că nu li s-a încheiat această parte a vieții lor. Și nici nu văd semne că acest lucru se va întâmpla curând la mine, cel puțin. E incredibil de-a dreptul! Sunt îndrăgostită de Alan Hamel și simt că am o aventură amoroasă cu el. E fantastic! O, da!”, a ținut să adauge actrița.

Foto - Shutterstock



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg