Tom Cruise ar alege oricând acest aliment. De ce îl preferă?

Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani, se bucură de o formă fizică la care mulți bărbați visează. Pentru a se menține, actorul face mult sport și mănâncă sănătos, în special un aliment pentru care ar opta oricând. Care este acesta și de ce îl preferă? 

image

De când s-a lansat primul film „Top Gun‟, care a apărut în cinematografe în anul 1986, Tom Cruise reușește să se mențină într-o formă fizică de excepție. Pare că a descoperit secretul tinereții veșnice, dar ce face, mai exact, actorul pentru a-și întreține condiția fizică? Ei bine, pe lângă orele de sport, care nu îi lipsesc din program, Tom Cruise are și un plan alimentar bine stabilit. 

Citește și: Cum a trăit Tom Cruise în sărăcie și a început să lucreze la 8 ani 

Care sunt alimentele din dieta lui Tom Cruise și pe care le evită 

Potrivit revistei „Men’s Health‟, vedeta din „Top Gun‟, are o listă cu alimentele pe care le consumă și una cu mâncărurile pe care le evită. Actorul preferă, mai ales, carnea pregătită pe grătar, salatele și legumele și evită, pe cât posibil, consumul de carbohidrați rafinați, care cresc glicemia și favorizează apariția bolilor, precum: diabet de tip 2, obezitate, boli cardiovasculare și alte probleme digestive. Extrem de drastic cu dieta pe care o urmează, actorul nu consumă nici zahăr, ci „preferă să le trimită prietenilor prăjiturile pe care le primește‟, decât să le consume, după cum informează „Mashed”. Desigur, Tom Cruise are și un aliment preferat, care îi răsfață papilele gustative! Îl consumă aproape zilnic și este o alegere alimentară foarte sănătoasă. Care crezi că este? 

Vezi și: Tom Cruise are un avion privat cu jacuzzi și cinema! Cât costă? 

Homarul, alimentul cu care Tom Cruise își răsfață papilele gustative 

Crezi sau nu, homarul este alimentul pentru care Tom Cruise ar opta oricând. Cândva, acesta era numit „proteina săracului‟, deoarece se găsea din abundență, în timp ce indienii foloseau homari pe post de îngășământ, informează „History‟. Abia în anul 1880, acesta a început să devină o delicatestă. De ce îl preferă Tom Cruise?

Homarul are zero carbohidrați, un conținut scăzut de calorii și poate fi pregătit, foarte ușor, la grătar, calități care se potrivesc cu restricțiile alimentare pe care vedeta și le-a impus. De asemenea, homarul este bogat în proteine, nutrienți esențiali pentru creșterea și menținerea masei musculare. În plus, potrivit site-ului „Mashed”, Tom Cruise iubește și căpșunile, care îi înlocuiesc, probabil, zahărul din alimentație. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg