Tradiția „bizară‟ pe care Jamie Oliver o respectă înainte de Crăciun: „Mereu plânge cineva‟

Jamie Oliver (48 de ani), a dezvăluit că în fiecare an înainte de Crăciun respectă o tradiție „bizară‟ alături de familie: „Mereu plânge cineva‟, a spus faimosul bucătar. Iată ce face Jamie Oliver în preajma sărbătorilor!  

image

An de an, Jamie Oliver ne inspiră cu rețetele lui delicioase de Crăciun, dar el cum se pregătește pentru această sărbătoare importantă? 

Ei bine, bucătarul iubește Crăciunul, deoarece se poate bucura alături de familie și prieteni de preparatele culinare speciale pe care le gătește: „Crăciunul este sărbătoarea mea preferată, deoarece reprezintă un moment perfect pentru a-mi aduna prietenii și familia în jurul mesei, unde îi răsfăț cu o cină frumoasă.‟ „Eu sunt cel care pregătește cina de Crăciun și, de cele mai multe ori, fără niciun ajutor‟, a spus el pentru „Hello!‟.

Mai mult decât atât, Jamie Oliver nu se dă înapoi de la respectarea tradițiilor specifice perioadei, cum ar fi împodobitul locuinței, dar mai ales de la un obicei „bizar‟ pe care îl respectă an de an. 

Citește și: Drama prin care a trecut soția lui Jamie Oliver. Își dorește cel de-al șaselea copil, deși a trecut prin cinci avorturi spontane 

Tradiția care se respectă în casa lui Jamie Oliver în apropierea Crăciunului

Jamie Oliver a dezvăluit că, alături de soție și de cei cinci copii ai lor, obișnuiește ca înainte de Crăciun să împodobească un brad care nu este atrăgător:

„Tradița noastră de a cumpăra și a împodobi un brad este puțin bizară. În fiecare an, mergem la același vânzător din orașul nostru natal din Essex, iar soția vorbește cu copacii - îi este milă de cei care nu sunt drăguți, de cei pe care nimeni nu îi dorește. Așa că, în fiecare an, ne întoarcem acasă cu cel mai neobișnuit brad, iar soția îl decorează până când arată incredibil‟, a povestit el. 

image

Împreună cu familia, Jamie Oliver se ocupă și de împodobitul locuinței, o acțiune care nu este ușoară pentru ei: „În casa noastră, Crăciunul arată ca al tuturor. Treaba mea este să pun luminile care nu funcționează. Începem să ne certăm, mereu cineva plânge, dar până la urmă, aprindem împreună luminile și toată lumea este fericită. Apoi facem o poză pentru Instagram și oamenii scriu: Doamne, ce familie frumoasă și fericită! Hahaha!‟. 

Jamie Oliver este căsătorit cu Juliette Norton, alături de care are cinci copii. Cei doi sunt împreună din perioada liceului. 

image

Sursă foto: Instagram@JamieOliver



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg