Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slăbit uşor

Cunoscutul bucătar britanic Jamie Oliver și-a transformat stilul de viață. Și-a revizuit planul de dietă și a slăbit 12 kilograme.  

image

Jamie Oliver este renumit pentru preparatele sale sănătoase și sfaturile cu privire la un stil de viață echilibrat. De acum, poate spune că vorbește din experiență, pentru că a reușit să scape de 12 kilograme cu propriul plan de dietă. Greutatea lui a fluctuat. Cum a petrecut atât de mult timp încercând să îmbunătățească viața altora, a început să-și neglijeze propria sănătate. Prin urmare, a decis să facă nişte schimbări. „Am început să studiez nutriția, să călătoresc în părți ale lumii unde oamenii trăiesc mult și am început să observ la stilul lor de viață”, a spus el.

A mâncat mai mult decât înainte

Oliver a explicat, în calitate de expert în nutriție, că este mai important ce mănânci decât cantitatea pe care o mănânci. În ceea ce-l priveşte, a redus cantitatea de carne pe care o mânca şi a crescut-o pe aceea de legume. A avertizat că, atunci când mănânci mai puţină carne, este important să-ţi acoperi necesarul zilnic de proteine din alte alimente. Jamie a inclus în regim și grăsimi sănătoase luate din nuci, convins că acestea îl vor proteja de un potenţial atac de cord.

A încercat un aliment neobişnuit

Transformarea lui a fost susținută şi de un aliment mai puţin folosit de cei mai mulţi dintre noi: algele marine. Acestea conţin alginat, un compus care opreşte absorbția grăsimilor prin suprimarea digestiei grăsimilor din intestin. Algele i-au adus şi un plus de fibre, alături de fucoxantină, o substanţă despre care se crede că ajută la creșterea metabolismului. „Credeam că algele marine sunt hippy, dar strămoșii noștri au mâncat alge marine. Este cea mai hrănitoare legumă din lume”, a declarat Jamie Oliver pentru Daily Mail.

Vezi și: Ce fac surorile Kardashian când vor să scape rapid de kilogramele în plus

Mai mult somn şi mişcare

Pe lângă ajustările făcute la meniu, a avut mai multă grijă la programul lui de somn şi a făcut mai multă mișcare. El a recunoscut, în trecut, că exerciţiile fizice i-au părut plictisitoare și de aceea s-a îngrășat. Și-a dat seama cât de benefice sunt după ce și-a mutat ora de antrenament pentru a deveni parte din ziua sa de lucru.

Citește și: Staruri criticate că au slăbit. „Ba sunt prea grasă, ba sunt prea slabă!”

Jamie Oliver a redus şi consumul de alcool. Acum, bea doar în weekend. Mai multe studii au arătat că excesul de alcool este legat de creșterea în greutate, deoarece băuturile alcoolice au calorii ascunse și dau senzaţia de foame. „Am slăbit 12 kilograme destul de repede și n-am făcut-o fără să mănânc. Am mâncat mult, mai mult decât înainte!”, a explicat bucătarul.

FOTO: Shutterstock



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg