Tratamentul anti-îmbătrânire al vedetelor ne prelugește viața cu peste 8%!

Celebritățile pretind că au găsit fântâna tinereții! O moleculă produsă în mod natural de corpul nostru ne prelungește viața!

image

Dinucleotida de nicotinamidă și adenină este o coenzimă răspândită în toate celulele vii și este vândută acum în pastile, perfuzii și băuturi destinate publicului larg. Iar atleții, actorii și modelele americane au devenit dependente de NAD, acest Nicotinamid adenin dinucleotid miraculos!

Joe Rogan, Hailey Bieber și Kourtney Kardashian se numără printre vedetele care susțin că NAD le face să se simtă mai pline de energie, întinerite și sănătoase. Așa să fie oare?

Ce-i drept, studiile făcute pe cobai au demonstrat că un nivel crescut de dinucleotida de nicotinamidă și adenină în corp crește speranța de viață cu peste 8%. Și asta pentru că NAD protejează ADN-ul, generează energie și ajută la crearea de noi celule. Aceste lucruri sunt esențiale pentru tot ce face corpul uman pentru a funcționa.

În tinerețe, organismul nostru produce destul NAD pentru a funcționa eficient. Pe măsură ce înaintâm în vârstă, producția acestei coenzime încetinește. Și atunci speciliștii au creat produse care să conțină această moleculă, iar celebritățile le adoră.

„O să folosesc NAD toată viața mea și n-o să îmbrătrânesc niciodată!”, a spus modelul Hailey Bieber în timp ce-și făcea o perfuzie cu așa ceva. „Am mai multă energie și mă simt plină de viață. Mă simt grozav!”, ne-a spus și Joe Rogan, fostă luptătoare UFC. „Are atât de multe beneficii și îl ador!”, a ținut să adauge și Kourtney Kardashian Barker, pe pagina ei de Instagram, denumind NAD „secretul genetic al longevității”.

Oamenii de știință ne informează că, dacă luăm un supliment cu NAD mai mult de un an, ni se poate prelungi viața cu 8,5%. Cel puțin asta arată studiul făcut de Institute for Systems Biology în 2023.

Totuși, putem găsi această coenzimă minunată și în alimentație, în broccoli, carne, pește, nuci și cereale. Mai mult, medicii ne avertizează că nici o vitamină nu se poate lua de capul nostru, fără să știm dacă avem sau nu o deficiență de așa ceva, așadar nici această coenzimă nu le poate administra fără recomandarea unui doctor.

foto - Instagram



Recente

Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg