Vedeta care ar fi în prag de divorț. „Duc vieți separate. Este foarte trist‟

Cuplurile care au descoperit ce înseamnă adevărata fericire în doi postează pe Internet mai rar (sau deloc) amănunte despre relația lor, spun studiile. Să se aplice acest principiu și în cazul unui cuplu celebru, care pozează în familie fericită, dar care ar fi la un pas de divorț? 

image

Este vorba despre cântăreața Gwen Stefani și soțul ei, Blake Shelton, care ar avea probleme în relație. În timp ce artista a postat recent pe contul său de Instagram un videoclip în care pare fericită alături de Blake, un apropiat al cuplului a dezvăluit că ar mima, de fapt, fericirea. 

Citește și: De ce cuplurile fericite nu-și afișează iubirea pe Facebook

Se anunță un divorț?

În ultimele săptămâni, Gwen Stefani și Blake Shelton și-au susținut relația atât pe rețelele de socializare, cât și în diferite interviuri, dar sursa a declarat pentru „Life&Style‟ că mariajul celor doi nu este ceea ce pare, invocând mai multe probleme:

„Căsătoria lui Gwen cu Blake este în dificultate. În ultimul timp, au existat mai multe contradicții între ei - de la deciziile din carieră și educația celor trei băieți ai ei, până la locul în care petrec cea mai mare parte a timpului. Tensiunea continuă să crească, iar Blake și Gwen se îndepărtează tot mai mult.‟ 

Citește și: De ce Gwen Stefani și Blake Shelton au ratat luna de miere! Sumele fabuloase cheltuite de el pentru a o răsfăța 

În plus, Gwen Stefani ar fi supărată pe faptul că soțul ei nu îi susține proiectele de pe rețelele de socializare și că ar consuma alcool:

„S-au certat. Unii spun că lui Gwen nu îi place când Blake bea‟, a mai spus sursa.

Un moment de tensiune ar fi existat inclusiv de Revelion, când Blake a susținut un concert în Oklahoma, iar Gwen în Las Vegas, iar artista s-a supărat din cauză că nu s-a aflat la trecerea dintre ani alături de soțul ei:

„Blake și Gwen duc vieți separate. Este foarte trist‟, a mai spus sursa, potrivit „Best Life‟. 

image

Cei doi jurați de la emisiunea „The Voice‟ s-au căsătorit în iulie 2021, după o relație de șase ani. Ambii au mai fost căsătoriți înainte, iar Gwen Stefani are trei copii, cu vârste cuprinse între 9 și 17 ani, cu fostul soț, solistul Gavin Rossdale. Blake Shelton a fost căsătorit anterior cu artista de muzică country, Miranda Lambert. 

Sursă foto/video: Shutterstock, Instagram-@gwenstefani 



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg