Vedete care au ales să devină vegane. De ce au optat pentru acest stil de viață

În ultimii ani, tot mai multe vedete internaționale au ales să devină vegane. Odată ce au renunțat la carne, lactate și ouă au mărturisit că se simt mult mai bine și i-au îndemnat și pe alții să le urmeze exemplul. Iată o parte dintre celebritățile care promovează acest stil de viață!

image

Dietele vegane au devenit foarte populare, în ciuda faptului că acest stil de viață nu este ușor de urmat. Unele vedete optează pentru dieta pe bază de plante pentru a susține drepturile animalelor, în timp ce altele spun că se simt mai energice consumând aceste alimente. 

Billie Eilish 

Artista Billie Eilish a renunțat la produsele de origine animală, în anul 2014, când a aflat că unele animale sunt crescute în condiții dure. „Odată ce știi așa ceva și vezi imagini, este greu să te întorci la stilul de viață pe care îl aveai înainte. Nu poți să consumi carne și să știi ce se întâmplă în lumea animalelor‟, a spus ea pentru „British Vogue‟.

Alicia Silverstone 

O adevărată activistă pentru drepturile animalelor, actrița Alicia Silverstone este vegană de mai bine de 20 de ani. Potrivit „Bestlifeonline‟, de când a adoptat acest stil de viață, ea se simte mai bine atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Inclusiv fiul ei, Bear, evită să consume carne. 

Ariana Grande 

Cântăreața Ariana Grande a ales acest stil de viață, încă din primele zile ale carierei sale. „Iubesc animalele mai mult decât îi iubesc pe cei din jur, nu glumesc. Cred cu fermitate în dieta pe bază de plante, cu alimente crude, care poate extinde durata vieții‟, a spus ea pentru „The Mirror‟. 

Natalie Portman 

Actrița Natalie Portman militează de mulți ani pentru acest stil de viață. Inclusiv copiii ei au adoptat dieta vegană, urmând exemplul mamei lor. „Cred că am devenit cu adevărat conștientă de faptul că lumea industrială nu ne lasă să vedem ce se întâmplă cu adevărat‟, a spus ea pentru „US Weekly‟. Acum, ea îi îndeamnă și pe ceilalți să renunțe la alimentele de origine animală. „Poți să consumi în continuare mâncare delicioasă și să nu îi faci rău planetei‟, a mărturisit actrița. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg