Angelina Jolie, acuzată de „înțelegeri‟ cu paparazzii. Ce ședință foto faimoasă ar fi pus la cale

Angelina Jolie (47 de ani) a fost acuzată că ar fi plănuit cu paparazzii o ședință foto celebră, care a ținut paginile tabloidelor mult timp. Totul se întâmpla în anul 2004, la începutul relației ei cu Brad Pitt (58 de ani). 

image

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut în anul 2004, la filmările comediei romantice „Mr. & Mrs. Smith” și au început o poveste de dragoste, în secret, pe vremea când Brad încă era căsătorit cu actrița Jennifer Aniston.

Relația lor a fost făcută publică după ce au apărut, în mod „accidental‟ în presă, câteva fotografii cu Angelina și Brad în timp ce se plimbau pe plaja din Kenya, alături de fiul adoptiv al Angelinei, Maddox, care a fost ulterior adoptat și de către Brad Pitt. 

Vezi și: Angelina Jolie nu se consideră mama perfectă: „Mă întreb adesea dacă fac și spun ce trebuie” 

Angelina Jolie a pus la cale totul?

Angelina Jolie este acuzată că fotografiile, care au fost publicate atunci în „US Weekly‟, au fost realizate la comanda sa, deoarece și-a dorit „să se știe” de relația lor. 

Jann Wenner, care pe atunci avea o funcție de conducere importantă în trustul de presă, a făcut această afirmație în cartea sa „Like a Rolling Stone: A Memoir‟. El a scris: „Am primit dovada, am avut o știre mondială, debutul Brangelina. Cea care a oferit pontul a fost Angelina‟. 

Wenner a susținut că fotografului i s-au dat toate detaliile: unde locuiesc cei doi, ora la care vor ieși pe plajă și o sugestie despre locul perfect unde ar putea fi fotografiați „în secret‟.  

Citește și: Brad Pitt, în dificultate să-și găsească parteneră după despărțirea de Angelina Jolie. Ce fel de iubită vrea? 

Deși acele fotografii au reprezentat dovada conform căreia Angelina și Brad Pitt formează un cuplu, cei doi și-au confirmat povestea de dragoste, abia la începutul anului 2006, după ce Brad a divorțat de Aniston. Un an în urmă, Jennifer Aniston i-a cerut divorțul actorului, motivul invocat de aceasta fiind “diferențe ireconciliabile‟.

Potrivit „Mirror‟, Angelina și Brad au recunoscut relația, când au aflat că așteaptă un copil, pe Shiloh, acum în vârstă de 16 ani. 

Sursă foto: Shutterstock / Twitter  



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg