Vedete care şi-au întâlnit dragostea la vârste înaintate. A meritat aşteptarea?

1 elton john jpg jpeg

Să îţi găseşti perechea nu este întotdeauna atât de uşor. Există multe persoane care au aşteptat zeci de ani să îşi întâlnească jumătatea, pentru a-şi întemeia familia mult visată. Printre aceste persoane se numără şi câteva vedete internaţionale.

Se spune că lucrurile bune vin pentru cei care aşteaptă, iar dragostea nu face excepţie de la această regulă. Se poate întâmpla să găseşti persoana cu care eşti compatibil, unde şi când te aştepţi cel mai puţin. Dragostea poate să apară la orice vârstă, iar aceste vedete confirmă faptul că, de cele mai multe ori, aşteptarea chiar dă roade. Iată cine sunt vedetele care au aşteptat ani de zile pentru a-şi întâlni perechea mult visată! Pont: Jennifer Lopez se află pe listă! 

Elton John şi David Furnish 

Artistul Elton John şi-a întâlnit partenerul, pe David Furnish, când avea vârsta de 46 de ani. Cei doi s-au cunoscut la o cină, în anul 1993, şi au fost imediat atraşi unul de celălalt. În acel moment, artistul era singur de 3 ani şi îşi dorea să îşi refacă viaţa. În anul 2014, s-au căsătorit, când Elton avea 67 de ani. Cei doi sunt şi astăzi împreună şi demonstrează că dragostea nu ţine cont de vârstă!

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk

Actriţa Gwyneth Paltrow l-a cunoscut pe Brad Falchuk când a fost invitată să joace în serialul de succes „Glee‟, Brad fiind unul dintre producătorii emisiunii. Între cei doi a fost atracţie şi au început să iasă împreună, după ce Gwyneth a divorţat de Chris Martin, după 10 ani de căsnicie. S-au logodit în 2017, pe când Gwyneth avea 45 de ani, iar astăzi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Paul McCartney şi Nancy Shevell

Artistul Paul McCartney a întâlnit-o pentru prima dată pe Nancy Shevell, în urmă cu 30 de ani, pe vremea când locuiau în acelaşi cartier din New York. După 2 căsnicii eşuate, Paul şi-a dat seama că, de fapt, Nancy este dragostea vieţii lui, iar pe când avea 69 de ani, artistul s-a căsătorit cu femeia de afaceri. 

Citeşte şi: Kate Hudson, Cameron Diaz şi fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, triunghiul amoros care a zguduit Hollywoodul 

Citeşte şi: Jennifer Lopez are concurenţă serioasă! Cine este cea mai apreciată cântăreaţă din casa lui Ben Affleck 

Jennifer Lopez şi Ben Affleck 

Povestea de dragoste dintre J-Lo şi Ben Affleck pare a fi una desprinsă din filme. Jennifer Lopez a fost împreună cu actorul Ben Affleck în perioada anilor 2002-2003 şi chiar s-au logodit. La scurt timp de la logodnă, cei doi s-au despărţit, iar după ani de zile s-au reîntâlnit. Astăzi, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au mutat împreună şi au planuri serioase de viitor.

Sursă foto: ShutterstockRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg