Adio, interviuri! Celebritățile care fug de presă

Cu zeci de paparazii și reporteri pe urmele lor, aceste vedete au hotărât că au atins deja vârful celebrității, iar tot ce își doresc este să își țină viața departe de curiozitățile presei. Iată cine sunt vedetele care nu mai vor să ofere interviuri! 

image

Fie că ești un sportiv cunoscut, o cântăreață celebră sau un actor de renume, interviurile par a fi incluse în contractul tău de muncă. Unele vedete așteaptă cu nerăbdare să le ofere jurnaliștilor detalii „picante‟ din viața lor, pe când altele au renunțat în totalitate la acest obicei. Mai mult decât atât, această strategie pare că le-a și ajutat în carieră. 

Bill Murray

Actorul de origine americană, Bill Murray, pur și simplu nu este interesat să ofere interviuri. De fapt, niciodată nu a fost… El nu are un agent personal sau un manager care să îi organizeze ieșirile în public, așa că preferă (rar!) să fie contactat printr-un prieten. 

Taylor Swift

Întrebările jurnaliștilor au cam pus-o în dificultate pe cântăreața Taylor Swift, de-a lungul anilor. Așa că, în prezent, ea face tot ce poate pentru a evita conferințele de presă. Unii bănuiesc că artista „lasă muzica să vorbească în locul ei‟. 

Vezi și: Cu ce sindrom s-a luptat Taylor Swift și cum a învins „dușmanul nevăzut”

Kate Moss

Modelul a ales să nu mai ofere interviuri, deoarece, în opinia ei, este criticată pentru orice lucru pe care îl spune. În trecut, declarațiile lui Kate Moss au făcut deliciul publicului, așa că vedeta refuză pe cât posibil să le răspundă jurnaliștilor. 

Beyoncé

Dacă la începutul carierei, interviurile i-au construit notorietatea, acum cântăreața Beyoncé consideră că întrebările presei nu o mai ajută la nimic. Ea a atins deja apogeul celebrității și ar face tot ce îi stă în putință pentru a sta departe de ochii curioșilor. 

Citește și: Beyonce, o „pacoste” pentru bonele copiilor săi. Ce le obligă artista să facă 

Surorile Olsen

Mary-Kate și Ashley Olsen și-au petrecut copilăria în lumina reflectoarelor, însă pe măsură ce au crescut, cele două și-au dorit din ce în ce mai mult să își trăiească viața departe de publicul larg. Ele au declarat că simt „o oarecare anxietate‟ când se află în fața presei. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift (1) jpg
Katy Perry jpg
Jennifer Lopez jpg
Zodiile care nu se pricep să flirteze jpg