Adio, interviuri! Celebritățile care fug de presă

Cu zeci de paparazii și reporteri pe urmele lor, aceste vedete au hotărât că au atins deja vârful celebrității, iar tot ce își doresc este să își țină viața departe de curiozitățile presei. Iată cine sunt vedetele care nu mai vor să ofere interviuri! 

image

Fie că ești un sportiv cunoscut, o cântăreață celebră sau un actor de renume, interviurile par a fi incluse în contractul tău de muncă. Unele vedete așteaptă cu nerăbdare să le ofere jurnaliștilor detalii „picante‟ din viața lor, pe când altele au renunțat în totalitate la acest obicei. Mai mult decât atât, această strategie pare că le-a și ajutat în carieră. 

Bill Murray

Actorul de origine americană, Bill Murray, pur și simplu nu este interesat să ofere interviuri. De fapt, niciodată nu a fost… El nu are un agent personal sau un manager care să îi organizeze ieșirile în public, așa că preferă (rar!) să fie contactat printr-un prieten. 

Taylor Swift

Întrebările jurnaliștilor au cam pus-o în dificultate pe cântăreața Taylor Swift, de-a lungul anilor. Așa că, în prezent, ea face tot ce poate pentru a evita conferințele de presă. Unii bănuiesc că artista „lasă muzica să vorbească în locul ei‟. 

Vezi și: Cu ce sindrom s-a luptat Taylor Swift și cum a învins „dușmanul nevăzut”

Kate Moss

Modelul a ales să nu mai ofere interviuri, deoarece, în opinia ei, este criticată pentru orice lucru pe care îl spune. În trecut, declarațiile lui Kate Moss au făcut deliciul publicului, așa că vedeta refuză pe cât posibil să le răspundă jurnaliștilor. 

Beyoncé

Dacă la începutul carierei, interviurile i-au construit notorietatea, acum cântăreața Beyoncé consideră că întrebările presei nu o mai ajută la nimic. Ea a atins deja apogeul celebrității și ar face tot ce îi stă în putință pentru a sta departe de ochii curioșilor. 

Citește și: Beyonce, o „pacoste” pentru bonele copiilor săi. Ce le obligă artista să facă 

Surorile Olsen

Mary-Kate și Ashley Olsen și-au petrecut copilăria în lumina reflectoarelor, însă pe măsură ce au crescut, cele două și-au dorit din ce în ce mai mult să își trăiească viața departe de publicul larg. Ele au declarat că simt „o oarecare anxietate‟ când se află în fața presei. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg