Asocieri alimentare neobișnuite făcute de vedetele internaționale

Limonadă cu lavandă, alune în suc de tip cola, popcorn cu bomboane de ciocolată, maioneză cu banane, toate acestea se află pe lista asocierilor alimentare ciudate pe care le fac cele mai îndrăgite vedete internaționale. 

image

Desigur, gusturile nu se discută, însă în rândul celebrităților există câteva vedete care obișnuiesc să consume anumite alimente în combinații neobișnuite. Cine s-ar fi gândit, de exemplu, că Selena Gomez nu poate să trăiască fără floricelele sale de porumb cu oțet de murături!? Iată ce preferă să consume și alte vedete ca: Taylor Swift, Jake Owen, Gwyneth Paltrow sau Kelly Rowland!

Obiceiurile alimentare ciudate ale vedetelor 

Jake Owen este un consumator al sucului de tip cola, însă nu îl bea oricum, ci doar în combinație cu alune. 

Selena Gomez este o altă celebritate cu obiceiuri alimentare ciudate. De exemplu, ea consumă floricele de porumb doar în combinație cu sos Tabasco, cu sare și oțet  de murături. 

Citește și: Băi în aer și somn în reprize de 20 de minute. Obiceiurile ciudate ale oamenilor de succes 

Sportivul Dale Earnhart Jr. a făcut furori pe rețelele de socializare când le-a prezentat urmăritorilor săi sandvișul său preferat. Concret, sportivul consumă pâine albă cu maioneză și banane. 

Taylor Swift este foarte atentă la alimentație, însă când vine vorba de băutura sa preferată aceasta este limonada cu lavandă. 

Kelly Rowland amestecă într-un bol popcorn cu bomboane de ciocolată, M&M și le consumă în timp ce privește filmele sale preferate. 

Vezi și: Obiceiuri culinare ciudate ale celebrităților. La ce alimente neobișnuite nu mai pot renunța vedetele? 

Gwyneth Paltrow este cunoscută pentru obiceiurile sale ciudate. De pildă, vedeta își începe ziua consumând ulei de cocos, încă de la prima oară a dimineții. Ea spune că acest ritual o ajută la eliminarea bacteriilor rele din gură.

O altă băutură preferată de-a sa este laptele de migdale în combinație cu ulei de susan prăjit, ghimbir feliat și zahăr de cocos. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg