VIDEO. Machiaj de primăvară în 5 paşi

1 73487 original jpg jpeg

Pentru a-ţi scoate în evidenţă trăsăturile şi corecta imperfecţiunile, ai nevoie de câteva produse-cheie şi de un plan bine pus la punct. Îţi spunem pas cu pas ce anume să ai în vedere, pentru un machiaj care să dureze toată ziua.

1.      Curăţă bine tenul,clăteşte cu apă călduţă,după care aplică cremă hidratantă. Abia după 10-15 minute întinde primerul. În felul acesta,machiajul va rezista întreaga zi. Urmează să aplici fondul de ten. El trebuie ales în funcţie de nuanţa naturală a pielii tale. Poţi să-l aplici cu buricele degetelor sau cu un bureţel din latex,înmuiat în apă şi stors bine. Începe din interiorul feţei spre exterior.

Citeşte şi:Greşeli fatale în machiaj care te fac să arăţi neîngrijit

2.      După ce ai terminat de aplicat fondul de ten,întinde corector pe zona de sub ochi,pe podul nazal şi pe bărbie şi tapotează. La final,pudrează tenul cu o pudă translucidă.

3.      Acum e timpul să te ocupi de sprâncene. După ce le-ai dat forma dorită,desenează firele lipsă din sprâncene cu un creion. Este foarte important să trasezi linii mici,orientate în direcţia creşterii firelor de păr. Dacă eşti brunetă,foloseşte un creion de sprâncene care are o nuanţă mai deschisă decât podoaba ta capilară. În niciun caz nu folosi negru,pentru că-ţi va înăspri trăsăturile. În cazul în care eşti blondă sau şatenă,nuanţa creionului trebuie să fie cu un ton mai închisă decât şuviţele tale.

Citeşte şi:Cei mai simpli paşi să faci dintr-un machiaj de zi unul sofisticat

4.      Pentru a obţine un machiaj de primăvară,ai nevoie de câteva farduri colorate în bej,maro,piersică. Aplică pe pleoape un fard deschis la culoare. Pe pliu şi pe arcadă,întinde o nuanţă de piersică şi colorează colţul extern cu fard maro. Dacă vrei,poţi să-ţi conturezi ochii cu tuş negru.

5.      Pe pomeţi,întinde fardul de obraz. Arcuieşte-ţi genele cu rimel,prin mişcări în zig-zag,de jos în sus. Conturează buzele cu un creion roz,după care aplică rujul. În locul rujului,poţi folosi blush.

Poţi să te inspiri în realizarea unui machiaj de primăvara urmărind materialul de mai jos.

Credit foto:www.makeuptutorials.comRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg