Virusul HIV în lumea celebrităților. Conchita, obligată de fostul iubit să spună tot

Există vedete îndrăznețe care nu au nicio problemă să împărtășească publicului chiar și cele mai mari secrete. Inclusiv cele care au vorbit deschis despre infecția cu virusul HIV au fost extrem de curajoase! 

image

HIV (papiloma uman) este virusul care atacă sistemul imuitar, reducându-i treptat capacitatea de acțiune, până la distrugere. Transmiterea acestui virus se poate face prin sânge, prin raporturi sexuale neprotejate sau de la mamă la copil. La Hollywood, există mai multe vedete care au fost infectate cu acest virus. Ele au vorbit deschis despre acest aspect și nu s-au ferit de prejudecățile celorlalți. 

Citește și: Testul Papanicolau - tot ceea ce nu ai îndrăznit să-ți întrebi medicul 

Cine sunt vedetele infectate cu HIV

Charlie Sheen - Câștigătorul Globului de Aur și fostul star al serialului de succes, „Doi bărbați și jumătate‟ a aflat că este purtător al virusului HIV în anul 2011. Patru ani mai târziu, el a făcut publică vestea, iar știrea s-a răspândit pe toate platformele media principale. Acum, actorul le vorbește tuturor despre prevenție și despre stilul de viață sănătos pe care îl duce. 

Billy Porter - Una dintre vedetele serialului „Pose‟, Billy Porter, a mărturisit că de aproximativ 14 ani trăiește cu virusul HIV. El a decis să își facă curaj și să le vorbească tuturor despre acest diagnostic și ce implică el.

Thomas Neuwirth - Cântărețul de origine austriacă, Thomas Neuwirth, care este cunoscut și sub numele de scenă Conchita Wurst, a dezvăluit în anul 2018 că este purtător al viruslui HIV. El a făcut acest lucru public, deoarece a fost amenințat de un fost iubit că îi va expune viața privată în presă. 

Magic Johnson - Fostul baschetbalist, Magic Johnson, a dezvăluit că a fost depistat pozitiv în anul 1991. El a mărturisit că a reușit să își păstreze condiția fizică datorită progreselor medicale. 

Vezi și: Câte pisici avea Freddie Mercury? Vorbea cu ele la telefon și le dedica melodii. Cine era „prințesa” lui? 

Freddie Mercury - Liderul formației „Queen‟, Freddie Mercury, a dezvăluit că este purtător al virusului HIV cu puțin timp înainte de moartea sa din anul 1991. Presa internațională scrie că acest lucru s-ar fi întâmplat, deoarece în acea perioadă existau multe prejudecăți cu privire la acest virus. 

Sursă foto: ShutterstockRecente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg