Visul pe care Prințesa Diana nu a reușit să și-l îndeplinească

Dacă ar fi trăit, Prințesa Diana ar fi fost astăzi foarte dezamăgită, deoarece unul dintre cele mai mari visuri ale ei, din păcate, s-a năruit. Ce și-a dorit cu ardoare fosta soție a Regelui Charles al III-lea? 

image

Regretata Prințesă Diana s-a remarcat în timpul vieții atât prin naturalețe și simplitate, cât și prin devotamentul său față de familie. Imediat după ce s-a căsătorit cu Prințul Charles, actualul Rege al Marii Britanii, în anul 1981, Prințesa Diana s-a dedicat în mod activ promovării principiilor familiale, valori pe care le-a pus în practică. În timpul vieții, ea s-a implicat în creșterea și educația fiilor ei, Harry și William, deoarece avea un vis foarte importat. 

Ce și-a dorit Prințesa Diana? 

Ca orice mamă, Prințesa Diana și-a dorit ca fiii ei să aibă o relație strânsă și să rămână apropiați, indiferent de obstacolele vieții. Din păcate, unul dintre cele mai mari visuri ale Prințesei s-a năruit, deoarece Prințul Harry și Prințul William nu au o relație bună: „Diana și-a dorit dintotdeauna ca băieții ei să fie apropiați, să se sprijine reciproc, dar bineințeles, așa cum știm, acum nu se întâmplă asta‟, a spus expertul regal, Charles Rae, pentru „Mirror‟.

Citește și: Ce trebuie să facă Prințul William pentru a salva monarhia după scandalul declanșat de fratele lui 

Prințul Harry și Prințul William s-au îndepărtat 

Relația dintre cei doi frați s-a răcit în momentul în care Prințul Harry a ales să se retragă din Familia Regală în anul 2020, și să locuiască alături de soția lui, actrița Meghan Markle, și de copiii lor în America. Mai mult, declarațiile ulterioare pe care Harry și Meghan le-au făcut în documentarul lor despre Familia Regală au contribuit la distanțarea fraților. 

Citește și: Meghan Markle, despre disperarea pe care a cunoscut-o în sânul familiei regale. „Nu mai voiam să trăiesc”, a spus ea 

Potrivit expertului regal, Charles Rae, Harry și William, au avut o legătură strânsă în perioada în care mama lor trăia și imediat după moartea acesteia. Apariția actriței Meghan Markle în viața Prințului Harry ar fi contribuit la separarea lor. Potrivit lui Charles Rae, Prințul Harry ar urma să se întoarcă în Marea Britanie luna viitoare, cu ocazia Jocurilor Invictus, și se crede că nu își dorește să își întâlnească fratele. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg