Visul pe care Prințesa Diana nu a reușit să și-l îndeplinească

Dacă ar fi trăit, Prințesa Diana ar fi fost astăzi foarte dezamăgită, deoarece unul dintre cele mai mari visuri ale ei, din păcate, s-a năruit. Ce și-a dorit cu ardoare fosta soție a Regelui Charles al III-lea? 

image

Regretata Prințesă Diana s-a remarcat în timpul vieții atât prin naturalețe și simplitate, cât și prin devotamentul său față de familie. Imediat după ce s-a căsătorit cu Prințul Charles, actualul Rege al Marii Britanii, în anul 1981, Prințesa Diana s-a dedicat în mod activ promovării principiilor familiale, valori pe care le-a pus în practică. În timpul vieții, ea s-a implicat în creșterea și educația fiilor ei, Harry și William, deoarece avea un vis foarte importat. 

Ce și-a dorit Prințesa Diana? 

Ca orice mamă, Prințesa Diana și-a dorit ca fiii ei să aibă o relație strânsă și să rămână apropiați, indiferent de obstacolele vieții. Din păcate, unul dintre cele mai mari visuri ale Prințesei s-a năruit, deoarece Prințul Harry și Prințul William nu au o relație bună: „Diana și-a dorit dintotdeauna ca băieții ei să fie apropiați, să se sprijine reciproc, dar bineințeles, așa cum știm, acum nu se întâmplă asta‟, a spus expertul regal, Charles Rae, pentru „Mirror‟.

Citește și: Ce trebuie să facă Prințul William pentru a salva monarhia după scandalul declanșat de fratele lui 

Prințul Harry și Prințul William s-au îndepărtat 

Relația dintre cei doi frați s-a răcit în momentul în care Prințul Harry a ales să se retragă din Familia Regală în anul 2020, și să locuiască alături de soția lui, actrița Meghan Markle, și de copiii lor în America. Mai mult, declarațiile ulterioare pe care Harry și Meghan le-au făcut în documentarul lor despre Familia Regală au contribuit la distanțarea fraților. 

Citește și: Meghan Markle, despre disperarea pe care a cunoscut-o în sânul familiei regale. „Nu mai voiam să trăiesc”, a spus ea 

Potrivit expertului regal, Charles Rae, Harry și William, au avut o legătură strânsă în perioada în care mama lor trăia și imediat după moartea acesteia. Apariția actriței Meghan Markle în viața Prințului Harry ar fi contribuit la separarea lor. Potrivit lui Charles Rae, Prințul Harry ar urma să se întoarcă în Marea Britanie luna viitoare, cu ocazia Jocurilor Invictus, și se crede că nu își dorește să își întâlnească fratele. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg