Donald Trump, tranșant la adresa lui Meghan și Harry. Ce spune despre „dispariția‟ lui Kate?

În stilul caracteristic, Donald Trump și-a exprimat părerea despre influența Prințului Harry și soției acestuia, Meghan Markle, asupra Reginei Elisabeta. A avut o opinie și despre „dispariția‟ lui Kate Middleton! 

image

Donald Trump este cunoscut pentru nonșalanța de care dă dovadă în discursurile sale din sfera politică, însă acesta nu ezită să își spună părerea și despre personalitățile publice, așa cum sunt membrii Familiei Regale Britanice.

Citește și: Regina Elisabeta s-a enervat când a aflat că fiica lui Meghan Markle îi va purta numele 

Donald Trump nu-i suportă pe Harry și Meghan? 

Se pare că fostul lider al Statelor Unite ale Americii și totodată actual candidat la prezidențialele americane nu are o părere prea bună despre Meghan Markle și Prințul Harry. Într-un interviu pentru „GB News‟, i-a criticat pe cei doi, deoarece au ales să părăsească Familia Regală, iar prin această decizie, i-au frânt inima Reginei Elisabeta: 

„Au rănit-o foarte tare! A fost o mare lipsă de respect față de Regină, pe care, de altfel, am cunoscut-o foarte bine. Era incredibilă! Deși ea nu și-a arăta suferința, pentru că era puternică și deșteaptă, ei i-au frânt inima. Lucrurile pe care le-au spus au fost atât de rele și oribile. Avea 90 de ani și auzea astfel de chestii. Au rănit-o foarte mult‟.

De asemenea, Donald Trump a ținut să o laude pe regretata Regina Elisabeta pentru profesionalismul de care a dat dovadă în timpul domniei sale: „Nu a făcut niciodată vreo greșeală‟, a spus fostul președinte al Statelor Unite ale Americii. 

Vezi acest articol: Meghan Markle vorbește despre disperarea pe care a trăit-o în sânul familiei regale: „Nu mai voiam să trăiesc‟, a spus soția lui Harry

Donald Trump, de partea lui Kate Middleton 

Pe cealaltă parte, Trump i-a oferit sprijinul Regelui Charles al III-lea, după ce a fost diagnosticat cu cancer, și a compătimit-o pe Kate Middleton, în contextul evenimentelor recente, când a suferit o operație abdominală, pe data de 16 ianuarie, iar fanii din mediul online s-au grăbit să „o dea dispărută‟:

„Charles a așteptat atât de mult timp să devină rege și acum are cancer. Sper că va fi bine! (Kate) se va întoarce, este o perioadă grea pentru ea.‟  

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg