Obiceiuri alimentare în Familia Regală - Prințesa Diana iubea ardeii umpluți, iar Harry consuma fast-food

Credeai că Familia Regală Britanică preferă doar preparate culinare rafinate? Nici vorbă! Britanicii cu sânge regal mănâncă la fast-food și au obiceiuri alimentare neașteptate! 

image

În perioada 1982-1993, bucătarul Darren McGrady (vezi foto!) a lucrat pentru Familia Regală Britanică, așadar a avut timp să cunoască preferințele regalităților. În acei ani, Prințul William și fratele său, Harry, erau mai tineri și, la fel ca alți copii de vârstele lor, iubeau mâncarea de tip fast-food. În dietele lor nu erau incluse doar fructe de mare sau foie-gras, ci și pizza, cartofi prăjiți și hamburgeri americani. 

Citește și: William sau Harry, cine are cei mai mulți bani în cont?

image

Prințesa Diana suferea de bulimie 

Darren McGrady a cunoscut-o pe Prințesa Diana, despre care se știa că urma o dietă foarte strictă. Mulți credeau că este atentă la silueta ei, însă bucătarul a dezvăluit că fosta soție a Regelui Charles al III-lea suferea de bulimie, conform „Reader’s Digest‟. Când Prințesa avea oaspeți, Darren McGrady îi gătea separat mâncare fără grăsime, astfel încât musafirii să creadă că ea mănâncă la fel ca ei. În plus, nu consuma carne roșie, dar ardeii grași umpluți, vinetele umplute și peștele erau preparatele ei favorite.  

Prințului Philip nu-i plăcea mâncarea lui Charles 

În acele timpuri, actualul Rege Charles avea titulatura de Prinț, iar mâncarea lui preferată era cea organică. În schimb, bucătarul Darren McGrady spune că aceasta nu era și pe placul Prințului Philip, deoarece se supăra când găsea doar acest tip de mâncare în bucătărie. De altfel, bucătarul a povestit că, odată Prințul Philip a făcut schimb de mâncare cu personalul locuinței. Când a auzit că servitorii urmau să consume ochi de miel, el a hotărât să le ofere bucăți mari de carne. 

Citește și: Membrii famiilor regale se îmbată vreodată? Cine a exagerat cu băutura 

De ce era mințită Regina Elisabeta?  

Din cauza tendinței Reginei Elisabeta de a întârzia la cină, familia îi spunea că masa se servește mai devreme pentru ca aceasta să ajungă în timp util:, „Cina era la ora 20:30, dar obișuiau să îi spună că era la 20:15 pentru că ea cobora mereu ultima‟, a dezvăluit Darren McGrady.

Sursă foto: Pinterest 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg