Viviana Sposub, una dintre cele mai sexy asistente tv, spune că nu corpul întoarce priviri: ”Cel mai mare atu fizic al meu este zâmbetul"

1 viviana 2 6 size24 jpg jpeg

Vivana Sposub este una dintre cele mai sexy prezenţe feminine de pe micul ecran. Bruneta şi-a făcut debutul la rubrica Meteo de la Observatorul Antenei 1, iar în prezent este asistenta lui Cove şi a Adelei Popescu la emisiunea "Vorbeşte lumea" de la Pro TV.

Într-un interviu acordat protv.ro, Viviana recunoaşte că mereu şi-a dorit să se afle în lumina reflectoarelor şi, deşi fizicul o ajută, crede despre ea că munca a adus-o în punctul în care se află în prezent.

“O tânără talentată şi muncitoare care se află abia la început de drum.” Cam asta aud în jurul meu şi asta tind să cred şi eu despre mine: că sunt la început de drum. Despre partea cu “talentată şi muncitoare” îi las pe ceilalţi să vorbească. Ştiu doar că voi continua să dau tot ce am mai bun şi să îi mulţumesc neîncetat lui Dumnezeu pentru abilităţile cu care m-a înzestrat", aşa se descrie asistenta tv.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, transformare totală! Prima reacţie, după ce fanii au acuzat-o că s-a "tunat" : "Nu simt nevoia să mă justific"

Nu corpul, ci zâmbetul este atuul ei fizic, spune Viviana Sposub

"Deşi multă lume apreciază bustul generos cu care am fost înzestrată, consider că de departe cel mai mare atu fizic al meu este zâmbetul. Îmi place mult să zâmbesc şi o fac mai tot timpul. Energia şi personalitatea mea îi fac şi pe cei din jurul meu să zâmbească şi cred că aşa reuşesc  să ajung la sufletele oamenilor", a mai spus Vivana. 

Tânăra este de părere că prejudecăţile îi fac pe oameni să spună despre o femeie că este frumoasă şi atât şi recunoaşte că, adesea, a fost etichetată după aspectul fizic. 

Citeşte şi: Anamaria Prodan a dezvăluit ce nu ar împărţi niciodată cu fiicele sale: "Să nu le aud că cer, că iese scandal"

"De mult ori, o fată frumoasă este etichetată de oameni ca fiind frumoasă şi atât. Şi de-a lungul timpului mi-a fost dat să mă confrunt cu situaţii în care oamenii s-au oprit cu ochii doar în decolteul meu, fără să mai ajungă şi la suflet. Tocmai de aceea mi-aş dori ca aceste prejudecăţi să dispară şi oamenii să înţeleagă că pe lângă aspectul meu, dau dovadă de o bună creştere, un bagaj destul de mare de cunoştinţe şi de un suflet sensibil", a mai spus Viviana Sposub, potrivit sursei citate.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg