Walt Disney a fost criogenat? Legătura dintre moartea lui și filmul „Frozen”

Disney a fost și rămâne un produs dorit de o planetă întreagă, fie că e vorba despre filmele pe care le produce, fie că se referă la parcurile de distracție destinate celor mici. Iar cel care a creat asemenea imperiu a fost nimeni altul decât Walt Disney (1901-1966), omul care continuă să ne inspire chiar și la 50 de ani de la dispariția sa.

Walt Disney jpeg

Viața lui Walt Disney nu a stârnit, de-a lungul timpului, un interes la fel de mare ca producțiile hollywoodiene care-i poartă semnătura, însă moartea acestuia a crescut în topul căutărilor pe Google după ce s-a făcut publică ipoteza conform căreia Disney ar fi fost criogenat la moarte.

O posibilă renaștere?

Dispariția lui Walt i-a afectat pe fanii acestuia, care nu și-au găsit liniștea după moartea lui Disney și-au căutat posibile explicații sau chiar „soluții” la nemurirea acestuia. Familia Disney a confirmat faptul că Walt a fost incinerat și cenușa lui a fost depusă în California, însă, chiar și așa admiratorii lui sunt de părere că acesta a fost înghețat imediat după moarte și că se va întoarce printre noi cândva în viitor. Iar asemenea ipoteză a devenit tot mai credibilă după ce o rudă de-ale lui a declarat că cenușa lui Walt a fost împrăștiată „în Paradis”. Ce vrea să însemne acest lucru?

Zvonurile cu privire la criogenarea lui Walt Disney au început să apară la scurt timp după moartea lui, când cineva s-ar fi strecurat în locul în care trupul acestuia neînsuflețit era depozitat post-mortem. „Sursa de încredere” a declarat, pentru PBS, că Walt „era suspendat într-un cilindru metalic folosit la criogenare”.

Pe cât de fantastică pare această relatare (mai ales pentru acea vreme, când tehnologia era mai înapoiată decât este acum), au apărut apoi noi informații care să dea apă la moartă celor care cred în asemenea teorie a conspirației.

Adio, dar rămân cu voi?

În ultima sa întâlnire cu cei din corporația Disney, ce-a avut loc înainte de moartea acestuia, Walt le-a transmis un mesaj criptic colegilor și subordonaților lui – le-a spus că era nerăbdător să-i întâlnească cât de curând și că se așteaptă la lucruri minunate în viitor.  

Mai mult, la acea vreme, discuțiile despre criogenare se întețiseră. Mai multe cărți despre acest subiect au fost publicat în acea perioadă, iar Disney se pare că s-ar fi inspirat din ele.

Cei care cred că Walt Disney a fost criogenat sunt de părere că directorii de la Disney știu prea bine acest lucru și au încercat să mușamalizeze totul. Adică au creat un nou subiect de discuție pentru fanii lui Walt prin crearea unui produs atât de cunoscut, încât toată lumea să vorbească numai despre el.

Criogenat vs. „Frozen”

Cei care sunt de părere că Walt a fost înghețat caută informații pe Google despre acest lucru, nu-i așa? Adică scriu cuvântul „frozen” (n.r. „înghețat”) pe Google. Concidență sau nu, fix când au luat amploare zvonurile despre criogenarea lui Walt, Disney a lansat filmul „Frozen” (care se traduce „înghețat”) și pe Google apăreau doar informații despre faimosul desen animat.

Așadar, chiar dacă ar fi existat mai multe informații pe internet despre o posibilă criogenare a lui Walt Disney, ele ar fi fost trimise la coadă, undeva pe la pagina 100.000 și ceva, de nesfârșitele căutări și știri despre filmul „Frozen”. Astfel, oamenii erau descurajați să mai caute ceva despre „Disney Frozen”, pentru că nu le mai apărea nimic despre Walt, ci numai despre pelicula de mare succes. Isteață treabă, nu-i așa? Sau o biată coincidență?Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg