Walt Disney a fost criogenat? Legătura dintre moartea lui și filmul „Frozen”

Disney a fost și rămâne un produs dorit de o planetă întreagă, fie că e vorba despre filmele pe care le produce, fie că se referă la parcurile de distracție destinate celor mici. Iar cel care a creat asemenea imperiu a fost nimeni altul decât Walt Disney (1901-1966), omul care continuă să ne inspire chiar și la 50 de ani de la dispariția sa.

Walt Disney jpeg

Viața lui Walt Disney nu a stârnit, de-a lungul timpului, un interes la fel de mare ca producțiile hollywoodiene care-i poartă semnătura, însă moartea acestuia a crescut în topul căutărilor pe Google după ce s-a făcut publică ipoteza conform căreia Disney ar fi fost criogenat la moarte.

O posibilă renaștere?

Dispariția lui Walt i-a afectat pe fanii acestuia, care nu și-au găsit liniștea după moartea lui Disney și-au căutat posibile explicații sau chiar „soluții” la nemurirea acestuia. Familia Disney a confirmat faptul că Walt a fost incinerat și cenușa lui a fost depusă în California, însă, chiar și așa admiratorii lui sunt de părere că acesta a fost înghețat imediat după moarte și că se va întoarce printre noi cândva în viitor. Iar asemenea ipoteză a devenit tot mai credibilă după ce o rudă de-ale lui a declarat că cenușa lui Walt a fost împrăștiată „în Paradis”. Ce vrea să însemne acest lucru?

Zvonurile cu privire la criogenarea lui Walt Disney au început să apară la scurt timp după moartea lui, când cineva s-ar fi strecurat în locul în care trupul acestuia neînsuflețit era depozitat post-mortem. „Sursa de încredere” a declarat, pentru PBS, că Walt „era suspendat într-un cilindru metalic folosit la criogenare”.

Pe cât de fantastică pare această relatare (mai ales pentru acea vreme, când tehnologia era mai înapoiată decât este acum), au apărut apoi noi informații care să dea apă la moartă celor care cred în asemenea teorie a conspirației.

Adio, dar rămân cu voi?

În ultima sa întâlnire cu cei din corporația Disney, ce-a avut loc înainte de moartea acestuia, Walt le-a transmis un mesaj criptic colegilor și subordonaților lui – le-a spus că era nerăbdător să-i întâlnească cât de curând și că se așteaptă la lucruri minunate în viitor.  

Mai mult, la acea vreme, discuțiile despre criogenare se întețiseră. Mai multe cărți despre acest subiect au fost publicat în acea perioadă, iar Disney se pare că s-ar fi inspirat din ele.

Cei care cred că Walt Disney a fost criogenat sunt de părere că directorii de la Disney știu prea bine acest lucru și au încercat să mușamalizeze totul. Adică au creat un nou subiect de discuție pentru fanii lui Walt prin crearea unui produs atât de cunoscut, încât toată lumea să vorbească numai despre el.

Criogenat vs. „Frozen”

Cei care sunt de părere că Walt a fost înghețat caută informații pe Google despre acest lucru, nu-i așa? Adică scriu cuvântul „frozen” (n.r. „înghețat”) pe Google. Concidență sau nu, fix când au luat amploare zvonurile despre criogenarea lui Walt, Disney a lansat filmul „Frozen” (care se traduce „înghețat”) și pe Google apăreau doar informații despre faimosul desen animat.

Așadar, chiar dacă ar fi existat mai multe informații pe internet despre o posibilă criogenare a lui Walt Disney, ele ar fi fost trimise la coadă, undeva pe la pagina 100.000 și ceva, de nesfârșitele căutări și știri despre filmul „Frozen”. Astfel, oamenii erau descurajați să mai caute ceva despre „Disney Frozen”, pentru că nu le mai apărea nimic despre Walt, ci numai despre pelicula de mare succes. Isteață treabă, nu-i așa? Sau o biată coincidență?



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg