Gigi Becali şi Luminiţa sunt căsătoriţi de mai bine de 25 de ani. În anul 1984, familia omului de afaceri a făcut un aranjament cu familia Luminiţei, astfel încât, după 10 ani, cei doi şi-au unit destinele conform tradiţiilor machedonene, potrivit Spynews.ro 

Latifundiarul din Pipera a recunoscut, la un moment dat, că el şi soţia sa sunt rude: 

„Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin” spunea finanţatorul FCSB, mai arată sursa citată. 

Rudenii de sânge în linie colaterală, care se opresc de la căsătorie până la al şaptelea grad, inclusiv. Fraţii de o mamă sunt de gradul II de rudenie; verii primari sunt de gradul IV de rudenie; verii al doilea sunt în gradul VI de rudenie şi nu se pot căsătorii unii cu alţii; verii al treilea sunt în gradul VIII de rudenie şi aceştia au voie să se căsătorească între ei. Fraţii şi verii de tată vitreg sau mamă vitregă, nu se pot căsători între ei tot până la gradul VII inclusiv. În cazuri de nedumerire se cere sfatul şi dezlegarea episcopului locului, scrie Doxologia.ro.

Chiar şi după zeci de ani de mariaj, cei doi se iubesc la fel de mult, au două fete superbe, iar anul acesta Gigi şi Luminiţa au devenit bunicii unui nepoţel perfect. Când vine vorba despre Luminiţa, omul de afaceri nu ezită să-şi mărturisească dragostea pentru mama copiilor lui: 

„Aşa a vrut Dumnezeu, să îmi cadă dintele, şi mi-a căzut! Mie nu mi-e ruşine, de ce să îmi fie? Mai ales că eu sunt însurat, nu mai am nevoie să mă însor, am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost ruşine dacă furam sau păcătuiam! Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, a explicat Gigi Becali, conform sursei iniţiale. 

FOTO Facebook