Tot mai multe femei o urmăresc şi se inspiră si sfaturile sale de când a devenit mamă pentru a doua oară. Deşi are un program încarcat şi se împarte între platoul de filmare şi casă, Adela Popescu îşi face timp şi pentru ea, dar şi pentru zecile de mii de fani care o urmăresc pe Facebook şi Instagram.

Citeşte şi: Abia acum s-a aflat! Iulia Vântur a fost la un pas de moarte

Recent, vedeta de la Pro Tv le-a mărturisit fanilor care o urmăresc pe Instagram care este tabietul său din fiecare weekend, în special de când a devenit mama.

"Abia aştept weekendul. Să ne trezim cu toţii, iar Radu să plece cu Alexandru în parc în timp ce eu rămân acasă cu Andrei. După trei pupături şi un mic dejun, să îl culc şi să înceapă #momentulmeu. Cu o cafeluţă pe canapea, butonând telecomanda în căutatea unui serial nou. Toată săptămâna aştept momentul asta....Oh, boy, mâine se anunţă ploaie!!!'', a scris Adela pe internet. 

Citeşte şi: Ioana Ginghină a recunoscut că a mers la psiholog după ce a văzut imaginile cu Papadopol şi noua iubită

Adela Popescu s-a căsătorit cu Radu Vâlcan şi au împreună doi copii, pe Alexandru şi pe Andrei, mezinul familiei. Vedeta s-a întors recent şi la serviciu şi a revenit la cârma emisiunii "Vorbeşte lumea", pe care o prezintă alături de Cove.