Ajunsă la 100 de kilograme după naşterea fiicei ei, Irina şi-a dorit să facă o schimbare, aşa că a muncit mult pentru a slăbi. A urmat fel şi fel de diete, iar în scurt timp greutatea ei s-a înjumătăţit.

Unul dintre regimurile ţinute de Irina este cel de 13 zile (dieta Mayo). Iată cum arată primele 3 zile ale acestuia, potrivit DCNews.ro.

Prima zi - dimineaţa, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr. La prânz, două ouă fierte, 400 de g spanac fiert, o roşie. Seara, 200 g grătar vită, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

Citeşte şi: Secretele care îţi pot aduce fericirea! Cum îţi faci iubitul să nu te înşele niciodată

Ziua a doua – dimineaţa, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr. La prânz, 250 g de şuncă presată, un iaurt. Seara, 200 g grătar de vită, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

Ziua 3 – Dimineaţa, o ceaşcă de cafea cu o linguriţă de zahăr, o felie păine prăjită. La prânz, două ouă fierte, o felie de şuncă, o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie. Seara, o ţelină fiartă, o roşie, un fruct. După şapte zile, regimul se reia. În cartea Irinei găsiţi şi restul regimului.

Irina Reisler a lansat  cartea "De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!", în care a povestit despre lupta ei.

În urmă cu 14 ani, Irina Reisler, jurnalist şi promotor al vieţii sănătoase, s-a hotărât să ţină dieta disociată, care a ajutat-o să scape pe parcursul unui an de 50 de kilograme.

”Dieta disociată, clasică, o cunoaşte toată lumea: trei zile – proteine, trei zile – vegetale (mai mult legume decât fructe, pentru că fructele îngraşă) şi aia a fost. Mi-am propus să trăiesc şi mi-am propus ca Anisia să aibă mamă cât mai multă vreme. Pentru că am înţeles că slăbirea, de fapt, înseamnă prelungirea vieţii şi înseamnă îmbunătăţirea vieţii”, a declarat Irina Reisler.

Citeşte şi: Dieta cu citrice, dieta anului! Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti 7 kg în cinci zile

În 2011, Irina a deschis un salon de înfrumuseţare şi slăbit, din dorinţa de a împărtăşi toată experienţa acumulată şi de a oferi răspunsuri şi soluţii tuturor celor care se întreabă: Cum să slăbesc?'.