3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023

Ziua nunții este unul din cele mai importante momente din viața unui cuplu. De la locație și până la haine și accesorii, totul trebuie să fie pus la punct până la cel mai mic detaliu, pentru ca proaspeții căsătoriți să se poată bucura liniștiți de petrecerea vieții lor.

image

În majoritatea cazurilor, viitoarele miresele petrec luni, chiar și ani înainte planificând și organizând marele eveniment, având în vedere cât de multe detalii trebuiesc stabilite. Aranjamentele florale sunt unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește o nuntă, începând cu aranjamentul sălii de recepție și culminând cu buchetele domnișoarelor de onoare și al miresei. 

      Pentru miresele anului 2023, vom discuta în rândurile ce urmează despre 3 tipuri de buchete de mireasă ce vor fi văzute la multe nunți anul viitor, așadar, dacă vrei să te inspiri, citește în continuare! 

Iată ce vor alege miresele anului viitor în materie de buchete florale 

  1. Buchete cu o pată de culoare - deși buchetele monocrome, albe sau în alte culori neutre au fost și vor rămâne în topul preferințelor mireselor mult timp de aici înainte, o tendință nouă în materie de aranjamente florale sunt accentele de culoare. Astfel că, indiferent de culoare predominantă pe care o alegi pentru aranjamentele florale, adaugând un strop de culoare este un mod inedit de a simboliza bucuria zilei respective. 
  2. Buchete din flori uscate - acest tip de buchet se potrivește mireselor care vor să iasă din tipare și care își doresc o nuntă cu totul specială. În trecut, florile uscate nu erau chiar apreciate pentru a fi introduse în buchetul unei mirese, însă lucrurile s-au schimbat radical în ultimii ani, tot mai multe mirese optând pentru aceste flori să le însoțească pe drumul spre altar, putând ca ulterior să păstreze buchetul mult timp, ca o frumoasă amintire a celei mai speciale zile din viața lor. 
  3. Buchetele simple și mici - deși în ziua propriei nunții, vrei ca toții ochii să fie ațintiți asupra ta, un buchet mare și voluminos nu este neapărat de ajutor în acest sens. Vrei să ai cât mai multă libertate de mișcare per parcursul întregii zile, atât la ceremonia religioasă, la ședința foto, cât și în timpul petrecerii. Astfel că, din ce în ce mai multe mirese vor opta în anul 2023, pentru buchete de dimensiuni reduse, dar compuse din flori care să atragă privirile și să completeze perfect rochia aleasă. 

       Buchete de trandafiri, bujori, orhidee sau chiar cale, indiferent ce vei alege pentru ziua nunții tale, asigură-te că este un buchet care să te reprezinte în totalitate și care să îți complimenteze ținuta.

      Dacă ai nevoie de un plus de inspirație pentru alegerea aranjamentelor florale pentru evenimentul tău, nu ezita să intri pe site-ul celor de la Floria.ro, unde vei găsi o mulțime de idei și modele de buchete, pentru toate gusturile. 

Sursa foto: Pexels.com.