Ai deja planificată următoarea vacanţă şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Vezi aici ce ar trebui să-ţi pui în bagaj

Aşa că pentru a-ţi uşura această activitate poţi parcurge câțiva paşi esențiali pentru a obţine garderoba capsulă ideală pentru vacanţa ta. 

advertorial vacanta jpg

Iată ce ar trebui să pui în bagaj pentru a avea nişte ţinute impecabile:

Pune articole basic

Chiar şi în vacanţă articolele simple sunt absolut necesare, ba chiar te pot ajuta şi mai mult. Acest tip de îmbrăcăminte poate constitui bazele mai multor ţinute, astfel că vei avea de luat la tine un număr mai mic de articole şi vei economisi nişte spaţiu în bagaj. Printre aceste piese basic se numără: un tricou alb şi unul negru, o pereche de jeanşi albaştri simpli, o cămaşă albă şi un maiou într-o nuanță neutră. La partea de încăţăminte poate varia în funcţie de stilul pentru care optezi în general, însă fiind vorba de vacanţă unde probabil îţi doreşti să ai parte de confort poţi pune o pereche de teniși albi. 

Nu uita de accesorii

Accesoriile sunt de multe ori elemente care fac diferenţa şi sunt ideale pentru vacanţă pentru că ocupă foarte puţin spaţiu în bagaj şi astfel poţi include mai multe piese cu care să jonglezi. Ar trebui să iei măcar două perechi de cercei (o pereche mică, simplă şi unii mai mari şi opuneţi), ochelari de soare, o eşarfă de mătase şi două poşete - una de dimensiuni mai mici pentru a fi purtată tip poştaş şi una mai încăpătoare pentru zilele când vrei să mergi la cumpărături. Lista poate varia în funcţie de preferinţele personale, însă trebuie să pui elemente versatile care să meargă cu majoritatea  articolelor vestimentare pe care le iei cu tine.

Include şi ţinute elegante

Chiar dacă în vacanţă vrei să ai parte de confort ar fi bine să pui şi nişte ţinute mai elegante pentru finalul zilei când mergi la cină pentru a crea nişte amintiri remarcabile. Dacă nu vrei să îţi baţi capul cu prea multe piese, nişte rochii de vară din materiale subţiri pot fi varianta cea mai bună, fiind compromisul ideal între confort şi un look frumos şi îngrijit. Pentru a completa ţinuta poţi adăuga o pereche de sandale joase sau nişte espadrile cu talpă ortopedică. Dacă vrei să faci nişte cumpărături pe ultima sută de metri înainte de vacanţă, Bogas.ro este o variantă interesantă unde poţi găsi modele de piese vestimentare în funcţie de propriile nevoi. 

Aşadar, pentru realizarea bagajului de vacanţă e nevoie de puţină planificare pentru a satisface şi nevoile vestimentare pe care le-ai putea avea cât timp eşti plecată, dar şi pentru a respecta limita de kg impusă zborurilor cu avionul. Evident că există şi varianta de plata a unui număr suplimentar, însă ar fi indicat să păstrezi alternativa asta pentru întoarcere, când ai putea avea un exces de greutate datorită suvenirurilor şi a cumpărăturilor făcute pe meleagurile străine pe unde ai fost. 

Sursă foto: pexels.com