10 aranjamente florale de primăvară pentru masa din bucătărie

1 73675 original jpg jpeg

Suntem deja în luna martie, iar florăriile ne îmbie cu tot felul de flori. Chiar dacă unele zile sunt mohorâte, asta nu înseamnă că nu poţi avea culoare chiar la tine în bucătărie. CasoTeca îţi propune 10 aranjamente 10 aranjamente florale de primăvară pentru masa din bucătărie pe care poţi face chiar tu.

Îţi va fi foarte uşor de pus în practică aranjamente florale pentru masa de bucătărie şi poţi folosi chiar şi lucuri de prin casă. Tot ce ai nevoie este să cumperi florile tale preferate.

Căni şi borcane în loc de vaze

Pentru că este vorba de masa de bucătărie,nu ai nevoie de vaze mari de flori,ci de mici recipiente,în care să aranjezi florile. Te poţi folosi de căni,borcane,pahare,cupe sau ceainice.Dacă foloseşti recipiente care nu sunt transparente,atunci poţi folosi cu succes buretele umed pentru flori. Acesta este folosit la aranjamentele florale pentru a oferi nu doar susţinere plantelor,ci şi apa de care au nevoie,prin umezirea buretelui. Îl găseşti la florării sau la magazinele specializate. Trebuie să ştii că acesta nu este un burete oarecare,ci unul special pentru flori.Descoperă mai multe despre aranjamentele florale de primăvară pentru masa din bucătărie pe casoteca.ro