17 elemente esenţiale ale camerei de zi

1 clickpentrufemei sven brandsma gz5ckogeib0 unsplash jpg jpeg

Mutarea în primul apartament este dificilă. De la căratul lucrurilor la găsirea de mobilier nou, pare să existe o listă nesfârşită de lucruri de făcut. În timp ce mobilarea unui living pare uşoară - canapea, măsuţă de cafea, iluminat etc. - este nevoie de puţină inspiraţie pentru a vă decora camera de zi exact aşa cum vă doriţi.

Urmăriţi acest ghid pentru camera de zi pentru a vă asigura că aveţi toate elementele esenţiale, atunci când vine vorba de noul dvs. living.

Iată cele cinci piese principale de mobilier de sufragerie de care veţi avea nevoie pentru a vă amenaja spaţiul şi a-l face confortabil.

1. Canapea

Primul element esenţial pentru camera de zi, pe care ar trebui să îl achiziţionaţi cu prioritate, este canapeaua. Fiind cea mai mare piesă de mobilier din cameră, canapeaua este esenţială pentru stabilirea tonului potrivit al spaţiului dvs.

Sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le luaţi în considerare înainte de a cumpăra o canapea: cât spaţiu aveţi la dispoziţie, câţi membri ai familiei sau prieteni ar trebui să încapă laolaltă pe canapea sau dacă aveţi animale de companie. În funcţie de răspunsurile la aceste întrebări, vă puteţi orienta către colţare living, canapele extensibile sau canapele din piele potrivite.

2. Măsuţă de cafea

Următorul pas este să achiziţionaţi o măsuţă de cafea pentru camera dvs. de zi. Aceasta vă va ţine cafeaua dimineaţa, mâncarea după-amiază şi obiectele personale pe tot parcursul zilei.

3. Suport media

Dacă vă uitaţi la televizor sau Netflix, atunci veţi avea nevoie de un suport media sau de o consolă media pentru a vă ţine televizorul. Asiguraţi-vă că stilul pe care îl alegeţi se potriveşte cu restul camerei.

4. Mese laterale

Mesele laterale sunt minunate pentru a ţine lămpile de masă sau telecomanda.

5. Scaune sau fotolii

Ar trebui să aveţi cel puţin un scaun sau fotoliu în camera dvs. de zi pentru a echilibra spaţiul şi pentru a oferi locuri de şezut suplimentare. Atunci când sunt aşezate lângă canapea, fotoliile ajută la crearea unui spaţiu confortabil pentru a primi oaspeţii.

Decoraţiuni pentru camera de zi

Aceasta este o prezentare generală a decorului camerei de zi, a iluminatului şi a altor produse de care este posibil să aveţi nevoie pentru a finaliza designul camerei de zi. Aceste elemente esenţiale ale camerei de zi vor fi dictate de gustul, caracterul şi stilul dvs.

6. Covor

Cui nu îi place senzaţia unui covor moale sub degetele de la picioare când păşeşte în sufragerie?

7. Lustră

Selectaţi un candelabru care are cel puţin 4-5 becuri pentru a vă asigura că camera de zi este bine luminată. Dacă aveţi tavane joase, este mai bine să alegeţi o aplică.

8. Lămpi de masă

Adăugarea lămpilor de masă pe părţile laterale ale canapelei dvs. poate oferi iluminare direcţionată atunci când doriţi să citiţi o carte sau o revistă, de exemplu.

9. Perne

Pernele sunt o modalitate excelentă de a adăuga un stil personal spaţiului dvs. De asemenea, ajută la sprijinirea spatelui. Este foarte uşor să schimbaţi tematica livingului prin înlocuirea feţelor de pernă, în fiecare sezon.

@unsplash  Recente

Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg
Ce este rejuvenarea vaginla si cum iti dai seama ca a venit timpul sa apelezi la ea jpg
Ai parul deteriorat Vezi cateva metodele de ingrijire care ii vor reda aspectul sanatos jpg
Chec cu zmeura  Sursa foto shutterstock 146752931 jpg
masti turmeric shutterstock 201136739 jpg
celulita shutterstock 2296152455 jpg
deshidratare shutterstock 2338147147 jpg
gusa shutterstock 2450061719 jpg
viziune shutterstock 451182664 jpg
Organizeaza ti dulapul  Sursa foto shutterstock 2048753441 jpg
Piept de pui cu sos de usturoi  Sursa foto shutterstock 1424425691 jpg
Omleta jpg
curatarea covoarelor  jpg
clickpentrufemei ro jpg
implant dentar pret jpg
Placinta cu zmeura  Sursa foto shutterstock 2213762075 jpg
Ce sa urmaresti cand alegi lotiune de protectie solara  Sursa foto shutterstock 1367126120 jpg
suc de lamaie  jpg
Pui pane cu sos de usturoi  Sursa foto shutterstock 642059200 jpg