4 lucruri pe care ar trebui să le cureţi mai des. Obiectele de care trebuie să ai mai multă grijă, pentru a nu-ţi pune sănătatea în pericol

1 82501 original jpg jpeg

Există o mulţime de lucruri pe care le foloseşti zilnic, dar poate nu le cureţi de praf niciodată. Dacă uiţi să fii atentă la detaliile din jurul tău, acest obicei ţi-ar putea pune sănătatea în pericol. Află care sunt obiectele de care trebuie să ai mai multă grijă!

Periuţa de dinţi

Fiind utilizată zilnic, de cel puţin două ori, periuţa de dinţi acumulează o mulţime de bacterii din resturile alimentare depuse. De aceea, ea trebuie îngrijită corespunzător. Spală periuţa cu apă fierbinte şi puţină pastă de dinţi. Poţi folosi şi un burete curat pentru a curăţa întreaga suprafaţă, în special colţurile şi crăpăturile. În timpul nopţii, lasă periuţa de dinţi să se înmoaie într-un pahar cu apă de gură. Dimineaţa, clăteşte-o cu apă rece.

Peria de păr

Pentru un păr sănătos, asigură-te că îţi cureţi peria de păr măcar o dată pe săptămână. În afară de firele de păr care rămân prinse, trebuie să elimini celulele moarte care se depun în timp. Ai nevoie de 4 ceşti cu apă şi 4 linguri de şampon. Amestecă cele 2 ingrediente într-un recipient suficient de mare încât să încapă peria şi las-o să stea peste noapte. Dimineaţa, clăteşte-o cu apă din abundenţă.

Telefonul

Cum ne-am putea imagina viaţa fără telefonul mobil? Este unul dintre obiectele pe care le avem mereu prin preajmă, de aceea el este o sursă de bacterii şi viruşi. Pentru a preveni o infecţie, curăţă zilnic telefonul cu o cârpă din microfibră şi câteva picături de soluţie pe bază de alcool sau pentru curăţarea ferestrelor.

Lenjeria de pat

În mod ideal, lenjeria de pat trebuie schimbată o dată pe săptămână. Însă nu este de ajuns ca aceasta să fie spălată şi uscată. Trebuie să ai grijă cum o depozitezi pentru ca praful să nu se depună pe ţesătură. Pungile de plastic oferă cea mai bună protecţie.Recente

Samsung sau iPhone Iată ce telefon ți se potrivește mai bine în funcție de nevoile tale de zi cu zi! jpeg
par carut jpg
caine, fructe, cirese jpg
Ochi hazel jpg
shutterstock 418125508 jpg
Piele sanatoasa, fructe jpg
Sapunuri care alunga insectele tantarii  Sursa foto Pixabay jpg
masina de spalat vase jpg
lampi led unghii jpg
cumsedepisteazacanceruloral jpg
shutterstock 1746013364 jpg
exfoliant fata xpertbeauty jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii  Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese  Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește  sursa   Shutterstock jpg
casa bântuită  foto   Shutterstock jpg
Pui souvlaki  Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg