5 nuanţe care se potrivesc cu roz în orice cameră

1 79859 original jpg jpeg

Rozul este o alegere îndrăzneaţă când vine vorba de design, dar nu este pentru toată lumea. Dar pentru cei care iubesc această culoare, alegerea unei palete puternic inspirată de roz poate fi ceea ce au nevoie pentru a impulsiona mai mult spaţiul de locuit. Iată cinci nuanţe care se potrivesc cu roz în orice cameră.

Pentru cine vrea să integreze rozul într-o amenajare interioară, apar multe întrebări şi temeri. Acestea sunt legate celelalte culori care pot fi integrate alături de roz. Pentru a elimina această urmă de îndoială, CasoTeca îţi prezintă care sunt cele cinci nuanţe care se potrivesc cu roz în orice cameră.

Roz şi negru

Roz cu negru este una dintre potrivirile preferate de mulţi designeri. În timp ce negrul este puternic şi dramatic, poate crea impresia de lux şi adâncime atunci când este alăturat cu roz. Combinat cu roz, de orice nuanţă, negrul echilibrează energia pe care rozul o aduce într-un spaţiu.

Folosirea unui roz vibrant, ca cel folosit pe această canapea, ar putea părea o alegere îndrăzneaţă. Dar când adaugi negru, camera se echilibrează. Acest lucru este valabil mai ales în încăperile care au o mulţime de alte piese neutre, după cum se vede în imaginea de mai jos. Dacă ai o cameră în nuanţe neutre, dar vrei să o aduci la viaţă, atunci rozul şi negrul îţi sunt de ajutor.

Nuanţe şterse roz fac pereche cu negru. Folosind negru cu roz deschis, se creează un echilibru frumos, tare şi moale, întunecat şi uşor. Perdelele şi arta moale conferă acestui tub luxos o senzaţie luminoasă şi aerisită.

Nu ai nevoie de mult roz pentru impact. Poţi folosi flori roz. Este o modalitate uşoară, frumoasă şi foarte eficientă de a anima un spaţiu. Un alt element pe care îl poţi folosi pentru un plus de roz: materialele textile. Un prosp roz în baie va înviora încăperea.