7 idei creative pentru înveselirea locului preferat din casă

1 73077 original jpg jpeg

Decorarea casei este sarcina cea mai importantă pentru obţinerea camerei perfecte, în principal a camerei de zi sau dormitorului. Dar când vine vorba de bucătărie, trebuie să te gândeşti la ceva diferit, care s-o transforme într-un loc unic şi atractiv.

Bucătăria este locul care trebuie să reflecte personalitatea celui care-o foloseşte. Aşadar,trebuie să fii atentă la cum poţi lumina mai mult bucătăria,apelând la creativitate. Femeile petrec cea mai mare parte a timpului în bucătărie,devenind un spaţiu care trebuie să fie proiectat şi decorat cu cea mai mare perfecţiune.Nu trebuie să dai foarte mulţi bani ca bucătăria să aibă un aspect unic. Gândeşte-te şi ia în calcul unele idei inovatoare pentru obţinerea bucătăriei perfecte şi moderne.

Iată câteva idei creative despre cum poţi decora bucătăria. Alegerea unei teme

5ea4f6ddfd32258275b16ee02e5f9a09 jpg jpeg

În loc să cumperi tot ce-ţi atrage atenţia,cumpără lucrurile bazate pe o tematică sau culoare. Acest lucru va îmbunătăţi aspectul bucătărieiîn cel mai scurt timp. Este cel mai important pas,care trebuie luat în calcul de la început.

Pune o singură piesă de decor

Nu face din bucatarie o galerie de artă,dar în acelaşi timp,poţi păstra o singură piesă de decor,care va fi observată imediat,în timp ce intri în bucătărie. Nu este nevoie de lucruri scumpe. O vază de flori va servi scopului dorit.

Citeşte şi:Idei pentru reamenajarea casei

Pereţi albi

89bcc290fa7210fe18e533eb2f3c1dc8 jpg jpeg

Bucătăria va fi mai atractivă dacă foloseşti pe perete culori deschise. Acest lucru va face zona să arate mai spaţioasă. Dacă eşti îngrijorată că pereţii se vor murdări mai repede,alege vopselele lavabile. De exemplu,peretele alb arată foarte bine cu mobila de culoare maro-închis.

Citeşte şi:Cum să-ţi decorezi sufrageria în 2017

Nu exagera cu vesela de bucătărie

Un lucru care atrage atenţia oricărui vizitator este vesela de bucătărie,cum sunt paharele,cănile,farfuriile şi bolurile. În loc de alegerea celor cu desene sau modele comune,du-te pe cele cu modele unice,care va face musafirul să se mai uite o dată la ele.

Sursă+credite foto:boldsky.com