7 locuri ideale din bucătărie unde poţi pune rafturi

1 80957 original jpg jpeg

Amplasarea rafturilor în bucătărie, pe lângă corpurile de mobilier este o idee care fie îţi place, fie nu te atrage. Pentru a afla dacă sunt practice, depinde foarte mult de modul în care foloseşti bucătăria, dar şi cât timp petreci acolo. Dar, dacă vrei să adopţi această metodă de amenajare, apare întrebarea: unde să le pun? Ei bine, sunt multe locuri grozave pe care le poţi folosi. CasoTeca îţi prezintă şapte locuri ideale din bucătărie unde poţi pune rafturi.

În jurul unei ferestre

Lumina naturală este foarte importantă, aşa că e bine să exploateazi la maximum de orice ochi de fereastră de care dispui. Folosirea unor dulapuri lângă fereastră va face ca acestea să blocheze pătrunderea luminii naturale. În schimb, folosirea unor rafturi va permite pătrunderea luminii în bucătărie. În plus, poţi depozita aici lucruri pe care le foloseşti în mod frecvent.

În faţa unei ferestre

Această idee ar putea naşte controverse pentru unii, dar este un exemplu folosit destul de des în amenajările interioare. Dacă ai ferestre mari, care permit unei cantităţi mari de lumină să pătrundă, dar nu ai nici cea mai fantastică privelişte, atunci poţi folosi aceste rafturi chiar în faţa ferestrei. Este un aspect care se potriveşte spaţiilor moderne, dar merge şi în casele tradiţionale. Pentru a nu bloca lumina, depozitează pe aceste rafturi pahare sau accesorii din sticlă, care permit ca lumina să pătrundă prin ele.

Descoperă care sunt locurile din bucătărie în care poţi pune rafturi pe casoteca.ro.