7 lucruri murdare din casă pe care musafirii le observă

1 78417 original jpg jpeg

Peste puţin timp vine Crăciunul! Şi ştim că te vei pregăti în săptămânile care urmează şi că vei avea bătăi de cap cu mâncarea şi curăţenia. Iar dacă ai musafiri, cu atât mai mult. De aceea, CasoTeca îţi spune 7 lucruri murdare din casă pe care musafirii le observă.

Chiar dacă ţi-ai plănuit să faci casa lună înainte de sărbători, s-ar putea ca timpul să nu fie cel mai bun priten al tău şi să treci pe modul rapid. Iar dacă ai musafiri, care stau şi peste noapte, s-ar putea să scapi din vedere anumite locuri pe care trebuie să le cureţi. Musafirii sunt vigilenţi atunci când ajung într-o casă străină, aşa că nu le da motiv de bârfă.

Iată cele 7 lucruri murdare din casă pe care musafirii le observă

Mirosurile neplăcute

Este adevărat că din moment ce îţi petreceţi mult timp în casă, eşti obişnuit/ă cu modul în care miroase. Asta înseamnă ca s-ar putea să nu observi dacă ceva miroase, dar oaspeţii cu siguranţă vor simţi. De aceea, concentrează-te şi pe zonele din casă care ar putea produce mirosuri ciudate. Poate fi coşul de gunoi din bucătărie, din baie, iar dacă eşti proprietar de animale de companie, curăţă şi locurile unde acestea îşi petrec timpul. Nu uita de aerisire şi parfumuri de cameră.

Petele de pe oglinda din baie

S-ar putea să nu observi întotdeauna dacă pe oglinda băii există sau nu pete de pastă de dinţi sau urme de la aburi, pentru că în fiecare dimineaţă eşti grăbit/ă. Dar o oglindă murdară va fi vizibilă oaspeţilor. Nu uita să o ştergi când ai terminat de făcut curăţenie.

Praful de pe plinte

Acest lucru este valabil mai ales în zone cum ar fi intrarea. Musafirii se vor apleca pentru a se descălţa şi inevitabil, vor sesiza şi plinta. Ei nu vor observa chiar orice fir de praf, dar dacă nu ai şters plintele de mult, nu uita să le cureţi.

Vezi care sunt lucrurile murdare din casă pe care musafirii le observă foarte repede pe casoteca.ro