Ai carte, ai parte... de un decor original!

1 57437 original jpg jpeg

Gata cu biblioteca în stil clasic! Aşază volumele tale de colecţie într-un spaţiu de depozitare deosebit, asupra căruia îţi poţi pune amprenta personală.

Grupate în funcţie de culoare şi nu neapărat după mărime,cărţile fac din bibliotecă un punct de atracţie care va surprinde plăcut orice oaspete. În acest fel,ele înlocuiesc cu succes decoraţiunile interioare.

Ansamblu birou Expedit Magazin:Ikea Preţ:458,99 lei www.ikea.com

simeon stalpnicul png

Rafturi în scară,fixate asimetric

Dacă eşti îndrăzneaţă,renunţă la biblioteca greoaie şi creează-ţi una nouă,la comandă,din rafturi fixate asimetric,sub formă de romburi sau de pătrate montate în scară. Fiind compusă numai din etajere,o astfel de bibliotecă oferă profunzime camerei,pentru că peretele din spatele ei este vizibil. O altă posibilitate este să fixezi mai multe etajere la înălţimi diferite pe un singur perete sau într-un colţ de cameră,pe ambii pereţi,în alternanţă,de la podea până la tavan.

Etajeră Ekby Viktor Magazin:Ikea Preţ:34,98 lei www.ikea.com

simeon stalpnicul png

Jocuri de mărimi şi culori pe etajere

Volumele colorate sunt ele însele o prezenţă deosebită. Iată de ce le poţi aşeza într-o manieră inedită,pentru a capta atenţia. Dacă lăţimea rafturilor îţi permite,aranjează două rânduri de cărţi,unele mai înalte în spate şi altele mai scunde în faţă. Efectul de relief va fi sporit în cazul în care cărţile sunt expuse pe etajere şi nu într-o bibliotecă.

simeon stalpnicul png

Aşa capeţi mai mult spaţiu

Când ai casa de dimensiuni mici,este ideal să îmbini două tipuri de mobilier,cum ar fi:o bibliotecă realizată din poliţe reglabile şi un birou,un corp cu rafturi şi uşi glisante care poate fi utilizat şi ca noptieră dacă îl aşezi pe podea lângă pat sau lângă un perete,o poliţă pe care poţi aşeza cărţi,prevăzută cu sertare pentru depozitarea unor obiecte de mici dimensiuni

Modul suplimentar Magazin:Ikea Preţ:999 lei www.ikea.com

simeon stalpnicul png

Nu ezita să improvizezi!

Aşezate direct pe podea,într-o stivă nu foarte înaltă,cărţile tale mai vechi devin o coloană colorată şi originală,deasupra căreia poţi să aşezi o lampă modernă. Contrastul va crea un efect deosebit. Dezavantajul? În mod inevitabil,ele vor capta praful din cameră. Ai grijă să ştergi din când în când cu o cârpă de praf marginile lor.

Bibliotecă Astoria Magazin:Kika Preţ:669 de lei

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png