Aplicaţii utile pentru orice turist

1 65997 original jpg jpeg

A sosit vara şi multă lume pleacă în vacanţă în străinătate. Iată o serie de aplicaţii pentru smartphone sau tabletă care îţi vor fi utile dacă ai de gând să îţi petreci concediul departe de ţară. Î

În cazul în care vei călători cu avionul pentru a ajunge la destinaţia dorită,trebuie neapărat să îţi instalezi pe telefon sau pe tabletă aplicaţia GateGuru. Aceasta îţi oferă informaţii utile despre aeroporturi,orele de plecare sau de sosire,despre magazinele din zonă şi mâncarea de la restaurante şi chiar poţi afla cât de mare este coada la controlul de securitate. GateGuru conţine informaţii despre sute de aeroporturi din întreaga lume,de pe această listă lipsind însă Aeroportul Internaţional "Henry Coandă".

Traduceri direct prin camera foto

Aproape toată lumea a utilizat cel puţin o dată aplicaţia Google Translate. Recent,aceasta a primit o nouă funcţie,care o face şi mai utilă pentru turişti. Aplicaţia poate folosi camera pentru a efectua traduceri în timp real. De exemplu,dacă vrei să comanzi de pe un meniu pe care nu îl înţelegi,tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicaţia şi să ţii camera deasupra cuvintelor pe care nu le înţelegi. Această funcţie nu este activă pentru toate limbile,astfel încât e bine să cunoşti engleza.

Citeşte mai multe AICI.