Atenţia noastră cea de toate zilele. Ce omitem să observăm în casa noastră?

1 70910 original jpg jpeg

”Gândeşte de două ori înainte, abia apoi ia cea mai inteligentă alegere. Focusează-ţi atenţia cu seriozitate, munceşte şi îngrijeşte-ţi valorile şi, cu voinţă, poţi să ajungi departe”.

Cu toţii ştim prea bine că avem nevoie de rădăcini sănătoase în viaţă dacă vrem să reuşim. Vorbele astea părinteşti rezonează în continuare şi înfăţişează felul lor de a ne iubi necondiţionat,încercând să ne facă conştienţi,în acelaşi timp,de faptul că alegereile pe care le luăm ne afectează direct şi ţine de noi să le transformăm în evenimente pozitive ale vieţii noastre.

Atenţia noastră cea de toate zilele. Gresia şi faianţa!

Atenţia noastră de multe ori nu se îndreaptă unde trebuie,iar ambientul casei nu este decât un cumul de detalii. Omitem anumite lucruri,la prima vedere secundare. Fie că avem opere de artă,tablouri sau rafturi de cărţi,nu trebuie să ignorăm totuşi şi pe unde păşim. Felul în care sunt distribuite şi montate faianţa şi gresia spune ceva despre noi,iar spaţiul nostru intim este oglinda personalităţii noastre.

Indiferent de tipul plăcilor folosite şi de stilul pe care dorim să îl abordăm,fie el elegant,rustic sau poate minimalist,când vorbim de siguranţă si durabilitate,adezivul are ultimul cuvânt de zis.