Avantajele folosirii aspiratoarelor fără sac

energiile negative din casă jpeg

Sunt numeroşi factori pe care îi iei în calcul în alegerea aspiratorului, mai ales atunci când ai şi o gamă largă de modele disponibile pe piaţă.

Însă,cel mai important este să faci alegerea în funcţie de cât de des vei folosi aspiratorul şi cât de mult îţi va uşura activitatea.

Dacă îţi place să menţii curăţenia în fiecare zi şi găseşti mereu câte ceva de făcut prin casă,atunci alegerea optimă pentru tine este aspiratorul fără sac. Perfect pentru utilizarea zilnică,acesta îmbină eficient flexibilitatea de care ai nevoie cu rezultatele de calitate. 

Igiena sporită,fără grijă alergiilor sau a mirosurilor neplăcute

Aceste echipamente sunt mai igienice faţă de cele cu sac,deoarece pot fi curăţate mai uşor şi mai rapid. Recipientul pentru praf poate fi golit după fiecare aspirare,ceea ce garantează că praful şi impurităţile nu rămân în aspirator o perioadă îndelungată de timp. Mai mult,scapi şi de grijă alergiilor sau a mirosurilor neplăcute,probleme ce pot fi cauzate de sacul uzat al aspiratoarelor tradiţionale.

Au o putere de aspirare mai mare

Un alt beneficiu al aspiratoarelor fără sac constă în puterea mare de aspirare,graţie tehnologiei ciclonice performante. Datorită acestei tehnologii,particulele de praf sunt separate prin forţă centrifugă,asigurând eliminarea lor eficientă şi împrospătarea aerului din locuinţă.

Aspiră continuu,fără întreruperi supărătoare

Spre deosebire de aspiratoarele cu sac,nu trebuie să te mai opreşti pentru a verifica dacă filtrul este înfundat sau dacă trebuie să goleşti sacul. Tehnologia modelelor fără sac îţi garantează un filtru mai curat pentru mai mult timp,iar recipientul transparent pentru praf îţi arată în permanenţă gradul de încărcare cu impurităţi. Te ajută să economiseşti bani

Pentru că nu mai trebuie să schimbi sacul,scapi de grijă căutării modelului potrivit aspiratorului tău şi eviţi un cost suplimentar pentru curăţenia locuinţei. Astfel,treburile casnice nu devin doar mai plăcute şi mai uşoare,dar se şi resimt mai puţin în bugetul alocat acestor activităţi. Casa ta „străluceste” de curăţenie,iar tu poţi să-ţi prelungeşti sejurul la mare cu banii economisiţi.

Electrolux îţi oferă două modele cu rezultate de calitate-SuperCyclone™ şi ErgoEasy™-ce vor deveni imediat partenerul tău de încredere,pentru o casă „strălucind” de curăţenie. Acesea pot fi achiziţionate din magazinele de specialitate.