Băutura care curăţă colonul de toxine

1 78363 original jpg jpeg

Cel mai important rol pe care-l are colonul pentru buna funcţionare a organismului, pe lângă multe altele, este de-a elimina toxinele şi alte deşeuri. Şi, pentru că are o funcţie atât de importantă, este nevoie ca acesta să fie detoxificat din când în când, mai ales pentru a preveni diferite afecţiuni.

Există mai multe remedii naturale prin care colonul poate fi curăţat. Noi îţi vom prezenta mai jos o reţetă foarte eficientă. Ingredientele folosite în prepararea sucului sunt naturale. Şi, cel mai important, nu are efecte secundare.

Reţeta sucului natural care detoxifică colonul

Ai nevoie de:

-    ½ cană suc de mere (proaspăt)

-    2 linguri suc de lămâie

-    1 lingură suc de ghimbir

-    ½ lingură sare de mare

-    ½ cană apă filtrată

Mod de preparare:

Pune într-un vas mai mare toate ingredientele şi apoi amestecă-le cu o lingură. Se bea un pahar din băutura obţinută dimineaţa, pe stomacul gol. În plus, bea câte o ceaşcă mică înainte de masa de prânz şi cină, care trebuie mâncată înainte de orele 18.00-19.00.

Totuşi, este recomandat să discuţi cu un medic înainte de a apel la acest remediu natural, mai ales dacă suferi de alergie, diabet sau alte afecţiuni ori eşti însărcinată.

Beneficiile ghimbirului pentru digestie

Migrenă, răceală, hipertensiune, greaţă, artrită – acestea sunt numai câteva dintre afecţiunile pe care le combate ghimbirul. El este un ingredient esenţial în băuturile care au rolul de a detoxifica organismul de toxine şi alte deşeuri, îmbunătăţind digestia şi tratând constipaţia.

Beneficiile sucului de lămâie pentru digestie

Lămâia este sursă importantă de vitamina C şi antioxidanţi. Combină suc de lămâie cu apă şi obţii astfel un tratament natural pentru arsuri, balonare şi aciditate. În plus, prin consumul regulat este ţinut sub control nivelul de aciditate din stomac.

Beneficiile mărului pentru digestie

Mărul conţine fibre solubile, care sunt necesare pentru o digestie sănătoasă. În plus, fibrele grăbesc absorbţia celorlalte substanţe naturale de către organism, îmbunătăţind tranzitul intestinal.

Credit foto: