Beneficiile terapiei cu pietre

1 66789 original jpg jpeg

Litoterapia foloseşte puterile binefăcătoare ale pietrelor pentru a ne reface echilibrul psihic şi energetic al corpului.

Cuvântul litoterapie vine din termenul grecesc „lithos“,care înseamnă piatră. Terapia utilizează pietrele minerale,semipreţioase şi cristalele pentru a reduce sau a restabili frecvenţa vibraţiilor de la nivelul fiecărui organ din corp. Scopul terapiei este de a reface armonia în corp,echilibrul şi starea de sănătate.

Litoterapia sau terapia cu pietre este cunoscută încă de pe vremea egiptenilor şi a romanilor,care îşi tratau fizicul şi psihicul cu pietre semipreţioase şi cristale. Din 1970,litoterapia a revenit în atenţia terapeuţilor datorită vibraţiilor energetice pe care pietrele le transferă corpului.

Specialiştii recomandă terapia cu pietre semipreţioase şi cu cristale şi în ameliorarea simptomelor unor afecţiuni fizice,cum sunt tulburările circulaţiei sangvine,inflamaţiile renale,durerile dentare şi problemele oculare.Echilibrează energiilePersoanele care apelează la terapia cu pietre minerale şi preţioase îşi doresc fie să se încarce energetic,fie să reducă nivelul de energie din corp. Dacă pui pe o zonă dureroasă a corpului,piatra potrivită,tensiunea va dispărea,dar în timp.

Metoda folosită peste tot în lume este asemănătoare şi constă în aplicarea pietrelor direct pe piele,în punctele cu probleme. În timpul şedinţei de litoterapie,vibraţiile pietrelor circulă de-a lungul canalelor energetice şi le deblochează,dacă e cazul. În funcţie de afecţiune,specialistul recomandă frecvenţa şi durata şedinţelor de litoterapie.

Citeşte continuarea articolului pe clicksanatate.ro.