Biorezonanţa depistează bolile în stadiu incipient

1 80772 original jpg jpeg

Ai făcut toate analizele şi sunt bune! Cu toate acestea, te simţi rău şi te întrebi ce ai. Află că există aparate care scanează corpul uman cu ajutorul undelor electromagnetice şi care pot depista chiar şi formele incipiente ale bolilor.

Am tot auzit vorbindu-se despre acupunctură, aromoterapie, fitoterapie, dietoterapie, dar despre biorezonanţă, mărturisesc, niciodată. În ultimii ani, medicina alternativă a făcut paşi mari în ceea ce priveşte metodele de diagnostic.

Unde magnetice de joasă frecvenţă

Biorezonanţa constă în scanarea organismului cu unde magnetice de joasă frecvenţă, care sunt analizate de un sistem computerizat. Aparatul examinează starea de sănătate a organelor, ţesuturilor şi chiar a celulelor. Astfel, se pot depista forme incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, precum şi digestive. Metoda de evaluare poate fi folosită de adulţi, de vârstnici, dar nu este recomandată gravidelor.

Nu provoacă efecte secundare

Pentru a face o testare cu acest dispozitiv ai nevoie de o singură şedinţă care durează o oră, timp în care spre organism sunt transmise 65 milioane de semnale electromagnetice, de mai multe ori pe secundă. Testarea este neinvazivă şi lipsită de efecte secundare. Dacă sunt observate anumite afecţiuni, se efectuează şi o şedinţă de terapie. La final, pacientul primeşte fişa investigaţiilor, care conţine concluziile legate de starea de sănătate a organismului dar şi riscurile de îmbolnăvire.

Reevaluare după 3 luni

Numărul de şedinţe de terapie variază în funcţie de gravitatea bolii. După fiecare şedinţă de biorezonanţă, pacientul nu are voie să consume carne, alcool şi cafea timp de 6 ore. Reevaluarea generală a organismului se face după 3 luni de terapie şi tratament.

Tratament energetic

Biorezonanţa tratează afecţiunile sistemelor circulator şi osos, coxartrozele, artritele reumatoide, durerile cronice, durerile de membre, spate sau cap, şocurile emoţionale, alergiile, sau chiar dependenţa de alcool şi nicotină. De asemenea, scanarea energetică arată ce predispoziţii ai, precum şi ce afecţiuni ai moştenit. Biorezonanţa este perfect compatibilă cu orice altă terapie neconvenţională sau tradiţională.