Brazii moderni, o variantă ieftină şi eficientă pentru Crăciun

1 72516 original jpg jpeg

Dacă motto-ul tău este „cu cât mai simplu, cu atât mai bine” şi nu ai cumpărat încă un brad pentru Crăciun, iată câteva idei care te scot din încurcătură. Citeşte pe CasoTeca despre brazii moderni, o variantă ieftină şi eficientă pentru Crăciun.

Nu toată lumea îşi doreşte un brad natural,tradiţional. Astăzi avem acces la internet şi odată cu el la o grămadă de idei. Vedem stiluri de amenajare interioară,ne putem inspira şi ne dorim şi alte lucruri noi. Aşa este şi cu brazii moderni,pentru cei care îşi doresc ceva nou şi inedit de Crăciun..Dacă te numeri printre aceste persoane sau vrei să încerci ceva nou,iată câteva idei care să te inspire. Asta nu înseamnă că nu poţi avea în casă un brad tradiţional. Poţi realiza un brad modern chiar şi pe holul de la intrare,în camera copilului,în bucătărie sau în dormitor. Eşti gata să renunţi la bradul tradiţional?

Iată ce simplu poţi realiza un brad modern,din lemn,în stilul scandinav. Partea bună este că îl poţi împodobi cu globuri de pom tradiţionale.

Un suport metalic şi carton negru pot fi transformate într-un brad cu adevărat modern,care se integrează perfect în decorul casei tale.