Candy bar-ul, un must-have pentru orice petrecere

1 76819 original jpg jpeg

Organizarea unei petrecerii se poate dovedi un lucru care necesită multă dedicare şi atenţie la detalii. Este greu să satisfaci aşteptările tuturor invitaţilor şi fiecare dintre ei să fie mulţumit, însă Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer şi Owner Art Dessert, a găsit soluţia pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi.

Sigur ai căutat deja fotografii cu candy-bar-uri şi ai văzut cât de popular a devenit acest trend. Adevărul este că doar un candy bar executat corect poate da viaţă unei petreceri, aşa cum un candy bar aranjat în grabă poate distruge atmosferă înconjurătoare. Indiferent dacă plănuieşti o petrecere aniversară, un baby shower sau o nuntă, înfiinţarea unui candy bar este o soluţie dulce şi de efect. Însă, înainte de a începe să îţi creezi un colţ dulce, iată ce trebuie să ştii:

Primul pas! Gândeşte-te la o temă a candy-bar-ului

Nu există candy bar fără o temă care să îi traseze principalele alegeri. Dacă este o petrecere pentru un bebeluş fetiţă, tema poate să fie cu inspiraţii din desene animate, ursuleţi, steluţe sau inimioare. Dacă este o nuntă, temele sunt diverse: de la teme naturale cu aranjamente tip buturugă sau pietre, până la teme sofisticate, cu cristale şi pene de struţ.  

Alege culorile potrivite

,,Alegerea unei palete de culori în ton cu restul aranjamentelor petrecerii este esenţială. Dacă pentru un botez de băieţel cel mai des alegem albastru, pentru o nuntă putem alege culorile aranjamentelor florale, ale îmbrăcămintei scaunelor ori chiar culorile preferate ale mirilor. Nu este obligatoriu să vă limitaţi la o singură nuanţă, ci puteţi alege un spectru de culori care merg bine împreună. Colţul dulce trebuie să fie un adevărat spectacol pentru ochii invitaţilor, aşa că nu va sfiiţi în alegerea celor mai interesante combinaţii de culori”, precizează Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer şi Owner Art Dessert

Forme şi dimensiuni diferite

Este important ca atât bomboanele alese, cât şi recipientele de păstrare să aibă dimensiuni diferite. Alegerea unei game potrivite de forme şi mărimi poate adaugă dimensiune şi înălţime spaţiului creat. Borcanele transparente sunt perfecte, dar puteţi alege şi vaze înalte pe care să le umpleţi cu fructe şi flori, bomboane sau macarons.  

Varietate de bomboane

,,Este minunat dacă barul de bomboane este atrăgător din punct de vedere vizual, dar acesta trebuie să suscite interesul invitaţilor şi să fie distractiv. Alegerea unei varietăţi de bomboane este un lucru important. Verificaţi întreaga listă a furnizorului şi alegeţi bomboane de ciocolată, bomboane gumate moi, bomboane tari şi mini-prăjituri cât mai diverse”, explică Irina Elena Apostol,  Master Cake Decorator, Senior Trainer şi Owner Art Dessert

Accesorizarea

 La fel ca şi în cazul alegerii paletei de culori, accesorizarea colţului dulce este un pas peste care nu trebuie sărit. Faţa de masă, recipientele de stocare a dulciurilor, cât şi micile accesorii: baloane, confetti, punguţe pentru transportul dulciurilor, toate acestea transformă candy-bar-ul în punctul forte al unei petreceri.  

Elementul central

Fiecare masă folosită pentru a crea un bar dulce ar trebui să aibă în centru un element central care să se potrivească cu tema aleasă şi cu culorile candy-bar-ului. Acest element ar trebui să fie primul lucru care atrage atenţia invitaţilor când privesc candy bar-ul, aşa că asigură-te că este fabulous. Poate fi o stea cu lumini, o fântână de ciocolată sau un ursuleţ în culoarea temei alese.  

Decorarea dulciurilor

Dulciurile pot avea parte de aranjamente speciale, etichete cu datele petrecerii, fundiţe, cartonaşe printabile cu bancuri ori răvaşe. Orice detaliu este important şi va menţine atenţia invitaţilor pentru o experienţă de neuitat.

Băuturi colorate

Nu te limitaţi doar la alegerea bomboanelor potrivite. Candy bar-ul poate conţine şi cocktailuri colorate, băuturi cu nume haioase, limonadă ori şampanie şi prosecco. 

Candy bar-ul este colţul care exprimă cel mai bine tema petrecerii şi amprenta personală a celui care o organizează. Alegerea furnizorului potrivit, atent la dorinţele voastre, este importantă pentru ca visele să poată deveni realitate. Art Dessert este alături de clienţii săi şi transformă fiecare petrecere într-o poveste plină de savoare şi culoare.