Capcana care alungă muștele din casă. De ce produse ai nevoie?

Muștele din casă îți provoacă disconfort? Spune-le adio cu ajutorul acestui truc ieftin și eficient! Ai nevoie doar de câteva produse și de câteva minute la dispoziție. Iată ce trebuie să faci! 

image

Odată cu instalarea primăverii, au apărut o mulțime de insecte, inclusiv muștele, care ne invadează casele. Muștele pot fi enervante din mai multe motive, și anume din cauza zgomotului constant, care poate afecta calitatea somnului, ori din cauza disconfortului fizic pe care îl provoacă prin înțepătură. 

Citește și: Ce notă muzicală scot muștele când zboară? Dar albinele? 

Muștele se reproduc rapid, ceea ce înseamnă că este necesar să iei măsuri încă de la prima insectă apărută în casa ta! Plasele împotriva insectelor reprezintă o modalitate excelentă pentru a preveni intrarea muștelor în locuință, dar dacă nu benficiezi de una sau dacă îți dorești să scapi de muștele de pe terasa exterioară, avem soluția care te scapă de ele: capcana cu oțet de mere! 

Spune-le adio muștelor din casă!

Muștele pot fi o pacoste în lunile cu temperaturi ridicate, dar vestea bună este că nu vei avea nevoie de substanțe chimice dăunătoare pentru sănătate sau de soluții scumpe pentru a scăpa de ele! Cu trucul pe care ți-l propunem, poți alunga muștele din casă în mod sigur, ecologic și rentabil! 

Vezi și: Cum scapi de muștele din casă fără insecticide și aparate. Metoda simplă! 

Capcana pentru muște cu oțet de mere este o metodă eficientă care te ajută să scapi de muștele din casă. Ai nevoie de: un pahar sau un borcan mic, oțet de mere, detergent de vase, folie de plastic, o bandă de cauciuc și o scobitoare. Toarnă oțet de mere până la jumătatea paharului, apoi adaugă câteva picături de săpun de vase și amestecă ușor. Acoperă paharul cu folia de plastic, fixează-l cu banda de cauciuc și cu scobitoarea fă câteva găuri în folia de plastic, potrivite ca dimensiuni astfel încât muștele să pătrundă în pahar, dar să nu poată scăpa cu ușurință! Apoi, pune capcana în zonele în care muștele sunt active, cum ar fi lângă un desert sau lângă un fruct. Acum ești pregătit să îți iei rămas bun de la disconfortul provocat de aceste insecte! 

Sursă foto: Shutterstock