Cât de eficientă este crema de albăstrele

1 77785 original jpg jpeg

Şi florile pot avea grijă de frumuseţea ta. Albăstrelele pot fi aliatul tău numărul unu când vine vorba despre îngrijirea tenului şi nu numai.

Folosite în cosmetică de foarte mulţi ani, albăstrelele sunt recunoscute pentru efectele lor calmante şi tonifiante.

Dacă o noapte pierdută şi-a lăsat amprenta asupra chipului tău, crema cu extract de albăstrele îţi va reda luminozitatea pielii şi o va hidrata în profunzime.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale albăstrelelor este acela că luptă împotriva îmbătrânirii premature a tenului cu succes, diminuând la maxim ridurile fine.

Calmează ochii obosiţi

Poţi alege să îţi prepari acasă minunata cremă de albăstrele, este simplu şi rapid şi vei avea control asupra calităţii ei.

Pentru asta ai nevoie de 4 linguri de flori de albăstrele bine mărunţite, 6 linguri de unt şi o linguriţă de ceară de albine.

Topeşte untul la baie de aburi şi apoi adaugă albăstrelele şi ceara. Lasă-le la foc mic pentru maxim 15 minute amestecând continuu, apoi ia conţinutul de pe foc şi strecoară-l. Depozitează produsul obţinut într-un recipient de sticlă şi după ce s-a răcit lasă-l la frigider până de întăreşte însă nu mai mult de o lună.

Descoperă la ce mai poate fi folosită crema de albăstrele pe clicksanatate.ro.

Sursa foto: WikipediaRecente