Cât eşti dispusă să cheltuieşti pentru nuntă?

1 74024 original jpg jpeg

Ai visat toată viaţa să îmbraci rochia de mireasă iar acum a venit momentul mult aşteptat. Ţi-ai făcut planuri, ai căutat printre modele de rochii, flori şi invitaţii pentru ca totul să iasă perfect. Dar te-ai gândit şi la suma pe care vrei să o cheltuieşti?

Nuntă ca-n poveşti,o afacere piperată

Dacă vrei să ai o nuntă de neuitat,ar fi bine să ştii că trebuie să scoţi din buzunar sume uriaşe pentru ca totul să fie la superlativ. O rochie de mireasăunicat te poate costa în jur de 2000 de euro sau chiar mai mult,preţul aranjamentelor florale sare de 1500 de euro,iar invitaţiile cu fir de aur au şi ele un preţ piperat. Nu mai vorbim de muzică,lumini,tortşi verighete. Cu siguranţă,o nuntă ca în poveşti trece de preţul de 10 000 de euro,bani pe care ai putea să îi pierzi dacă nu ai un număr mare de invitaţi,

Nunta cea de toate zilele

Vitoarele mirese care vor să se încadreze într-un buget mediu au totul la îndemână. Dacă nu vrei să cheltuieşti foarte mulţi bani,dar nici nu te lăcomeşti,poţi alege o rochie de mireasă la un preţ de 2000 – 3000 de lei,chiar mai ieftin dacă o cumperi în perioada de reduceri. La capitolul invitaţii,poţi opta pentru ceva simplu,dar de efect întrucât invitaţia e doar un simbol şi nu toate rudele o vor păstra,iar în privinţa florilor,alege-le pe cele de sezon,care te vor costa mai puţin şi îţi vor înfrumuseţa sala. Cele mai importante aspecte la care nu trebuie să strangi cureaua sunt mâncarea şi muzica. Invitaţii vor dori să mănânce bine şi să se distreze la nunta ta şi se vor uita mai puţin la candelabrele din cristal sau luminile artizanale.

Planifică totul din timp!

Pentru ca o nuntă să iasă aşa cum îţi doreşti,ia-ţi câteva luni în avans,chiar şi un an. Aşa nu vei alege în grabă sau la nimereală şi vei avea timp să te ocupi de fiecare detaliu în parte. Decide alături de partenerul tău tot ceea ce vrei să faci şi cere-i părerea. Poate te vor încânta ideile sale!

Alege ce e mai important pentru tine!

Atunci când eşti în căutare de toată recuzita pentru ceremonie,caută fix ce îţi place mai mult şi ce e mai important. Nu te pierde în obiecte sau lucruri care ar putea nici să nu îţi fie de folos. Tot ceea ce contează e ca tu şi viitorul tău soţ să vă simţiţi bine unul cu celălalt şi să iasă o petrecere reuşită.

Sursă foto womenhealt’smag.comRecente

bijuterii navajo jpg
Astenie de toamna, foto shutterstock  jpg
Articol   De ce sa alegi o vopsea de par fara amoniac 5 motive jpg
Care sunt ultimele tendințe în materie de covoare pentru anul 2022 cover jpg
rochie albă de mireasă  Sursa foto   Shutterstock jpg
Haine intrate la apă Cum să le refaci  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei lucrezia carnelos kn6QrWtnAtY unsplash jpg
Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg