Câte prize sunt necesare într-o casă

1 72730 original jpg jpeg

Probabil nu vor fi niciodată suficiente prize într-o casă, mereu se va găsi un dispozitiv care are cablul prea scurt sau o priză care e poziţionată prea departe. De aceea înainte să ne gândim cum să ne decorăm casa, este bine să ne gândim la numărul de prize de care avem nevoie şi unde le plasăm pentru a fi cât mai la îndemână.

Vom ţine cont de poziţia mobilierului şi de aparate electronice pe care le avem:o serie de prize pe care le vom ţine ocupate în permanenţă şi altele pe care le vom folosi doar ocazional.

Prizele în camera de zi

În camera de zi avem nevoie de două prize duble/triple care ar trebui să ajungă pentru zona televizorului şi o altă priză dublă,cu un eventual triplu în ea,ar fi necesară pentru birou.Ne-ar mai trebui o priză dublă lângă canapea pe care o vom folosi ocazional pentru încarcator,lampadar şi pentru gadgeturi sau aspirator.

Prizele în dormitor

Avem nevoie de câte o priză dublă lângă fiecare noptieră pentru veioză şi pentru încărcătorul telefonului,laptopului,tabletei etc. pe care le putem folosi şi pentru aspirator atunci când facem curat şi mai avem nevoie de o priză dublă pentru televizor.