Ce cuptor să-mi cumpăr?

1 48061 original jpg jpeg

Vrei un cuptor în care să prepari cele mai bune mâncăruri, dar oscilezi între cele pe gaz, cele electrice sau cu microunde? Noi te ajutăm să-l alegi pe cel mai bun!

Ca să nu dai greş în alegerea cuptorului electric,ai grijă să fie dotat cu cronometru,care să te anunţe atunci când bucatele sunt gata.

Friptura va ieşi rumenită dacă alegi un cuptor cu o putere mai mare de 800 W. Poţi achiziţiona,de asemenea,şi un cuptor pe gaze,însă preţul este un pic mai mare.

Dacă te hotărăşti să cumperi un cuptor cu microunde,cea mai bună alegere este un model cu grătar şi cu grill (are atât funcţii de decongelare,de încălzire,cât şi de fierbere şi de coacere,dar nu cozonaci sau alte mâncăruri complicate).

Ai grijă,de asemenea,ca recipientul din interiorul cuptorului să fie confecţionat din sticlă termorezistentă.Cuptor Arctic AROIM 21300

Este echipat cu şapte funcţii de gătire,are timer digital,grill,funcţionează cu gaze şi are sistem de ventilare.

Cuptor Delonghi EO400

Cuptor electric cu o putere de 800 W,are două funcţii de gătire,o capacitate de nouă litri,timer 15 minute,alarmă sonoră la sfârşit de program.

Preţ:227,60 lei

Cuptor electric cu o putere de 1.200 W,capacitate de 20 de litri,cu programator pentru 60 de minute,selector de încălzire cu patru niveluri şi incintă din oţel inoxidabil,cu autocurăţare.

Preţ:247,40 lei

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6L05

Are o putere de 800 W,o capacitate de 20 de litri,cinci trepte de putere,funcţii de dezgheţare şi timer.

Preţ:129 lei

Cuptor cu microunde Midea MM717CWW

Are o putere de 700 W,cinci niveluri de putere şi o capacitate de 17 litri. Dispune de timer mecanic 35 de minute şi de funcţie de dezgheţare.

Preţ:169 lei

Cuptor cu microunde Bluesky

Are o capacitate de 20 de litri,grill şi o garanţie de doi ani.

Preţ:149 lei