Ce poţi face din nasturi. Idei practice surprinzătoare

1 63794 original jpg jpeg

Cel mai probabil că fiecare dintre voi a găsit la un moment dat prin casă o pungă sau o cutie plină de nasturi. Asta pentru că pe vremuri nu se găseau nasturi pe toate drumurile, iar mamele şi bunicile păstrau tot ce putea fi refolosit.

Cel mai probabil că fiecare dintre voi a găsit la un moment dat prin casă o pungă sau o cutie plină de nasturi. Asta pentru că pe vremuri nu se găseau nasturi pe toate drumurile,iar mamele şi bunicile păstrau tot ce putea fi refolosit.

Dacă aveţi prin casă mulţi nasturi adunaţi în timp şi nu ştiţi ce aţi putea face cu ei,iată câteva idei practice şi foarte drăguţe de a folosi nasturii mai vechi.

Ce poţi face din nasturi – accesorii tinereşti din nasturi coloraţi

Cerceii pentru adolescente şi fete trebuie să fie coloraţi şi cât mai frumoşi. Dar,să fie şi unici,să exprime veselia şi bucuria tinereţii. Nasturii sunt perfecţi pentru astfel de cercei,iar tinerele ar fi mai mult decât încântate să îşi facă singure propriile accesorii.

Accesoriile de păr,agrafele sau broşele sunt alte idei frumoase pentru accesoriile din cercei. Cum se poartă hainele de culori vii,o agrafă din nasturi coloraţi se poate potrivi excelent. Mamele ar putea să facă diverse clame pentru fetiţele lor.

Poţi decora paharul preferat cu nasturi lipiţi. N-ai idee cât de bine poate arăta un pahar simplu,pe care lipeşti nasturi mai mici şi mai mari de culori apropiate.

Ce poţi face din nasturi – confecţionează o perdea de nasturi pentru uşa de la cămară

Foloseşte nasturii pentru a face perdele pentru uşa de la cămară sau bucătărie. Îţi va lua ceva timp,dar aceste perdele vor crea o imagine foarte tinerească şi veselă în casa ta. De asemenea,poţi face şi alte obiecte,precum un dream catcher sau alte accesorii care pot atârna în cameră.

Pentru persoanele mai creative,care au intrat prea tare în rolul serios de adult,ar putea să îşi redescopere talentele făcând felicitări din nasturi. Poţi crea fluturi,copaci,inimioare şi alte forme pe felicitări unice şi vesele. Evenimente ca botez sau nuntă pot fi întâmpinate cu asemenea accesorii inedite.

Ce poţi face din nasturi – înveseleşte-ţi camera sau biroul cu accesorii inedite din nasturi

Când vrei să înveseleşti puţin locul în care munceşti,biroul prea sobru sau ghiveciul foarte şters,confecţionează flori din nasturi,pe care să le lipeşti de beţe mai lungi. Pune-le într-un păhărel pe birou sau înfige-le în ghiveciul anost şi vei obţine o imagine cât se poate de tinerească.

Mai poţi face inele din nasturi, buchete de flori din nasturi,ceas care în loc de cifre să aibă nasturi. Înfrumuseţează-ţi hainele mai vechi cu nasturi,lipeşte nasturi pe perechea de balerini uşor tociţi sau care şi-au pierdut din strălucire. Veiozele simple se pot înfrumuseţa numaidecât lipind nasturi pe ele,aşa vei obţine şi o lumină mai intimă.Recente

bijuterii navajo jpg
Astenie de toamna, foto shutterstock  jpg
Articol   De ce sa alegi o vopsea de par fara amoniac 5 motive jpg
Care sunt ultimele tendințe în materie de covoare pentru anul 2022 cover jpg
rochie albă de mireasă  Sursa foto   Shutterstock jpg
Haine intrate la apă Cum să le refaci  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei lucrezia carnelos kn6QrWtnAtY unsplash jpg
Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg