Cea mai ingenioasă noptieră are semn de carte şi lampă

1 73214 original jpg jpeg

Dacă eşti un iubitor al cărţilor şi nu le-ai lăsat baltă pentru tabletă, atunci această piesă de mobilier este pentru tine. CasoTeca îţi prezintă cea mai ingenioasă noptieră are semn de carte şi lampă.

Mulţi dintre noi au renunţat la clasicele cărţi şi citesc acum pe tablete ultimele păţanii din Urzeala Tronurilor. Totuşi,iubitorii de cărţi au acum la dispoziţie o noptieră,care poate fi folosită şi în living,în locul unei măsuţe.

Câţiva tineri din Olanda au scos la vânzare pe platforma Etsy această piesă de mobilier,la preţul de 420 de dolari. Da,preţul este piperat. Dar asta nu înseamnă că poate fi o sursă de inspiraţie pentru a-ţi face propria ta noptieră.

O piesă de mobilier multifuncţională

Această piesă de mobilier este realizată din lemn şi are forma unei căsuţe pentru păsări. Are un sertar unde poţi ţine lucurile de care ai nevoie la îndemnână. Mai are şi o parte unde poţi pune o cană sau de ce nu,chiar un pahar cu vin. Iar acoperişul căsuţei este folosit pe post de semn de carte. În plus,masa vine şi cu o lampă încorporată. Piciorul căsuţei este unul metali,alb.