Cel mai simplu mod de a ascunde lucrurile din orice cameră

1 75593 original jpg jpeg

O casă de vis este una fără în care fiecare obiect e la locul lui, iar lucrurile nu stau îngrămădite în toate colţurile. La fel ca în revistele de design . Dar, în realitate, avem aşternuturi care nu se potrivesc, prosoape de toate culorile şi mărimile sau vechi CD-uri de pe vremea când încă eram la liceu. Pentru a ţine haosul sub control, există o soluţie simplă, care dă impresia de casă organizată. CasoTeca îţi spune care este cel mai simplu mod de a ascunde lucrurile din orice cameră.

Oricât ai vrea să ai o casă organizată, acest lucru nu depinde doar de tine, în special atunci când locuieşti cu cineva sau ai copii. Pentru că de multe ori te loveşti vizual de prea mult lucruri aglomerate în diverse locuri prin casă, iată cel mai simplu mod de a ascunde haosul.

Care este cel mai simplu mod de a ascunde lucrurile din orice cameră

Pentru a pune în practică această soluţie nu ai nevoie de investiţii majore. Şi chiar dacă ideea ţi se pare oarecum depăşită, să ştii că este folosită de designeri atunci când vine vorba şi de bugetul de amenajare al unei locuinţe. Îţi vom prezenta mai jos câteva idei care să te ajute în demersul tău de a ascunde locurile unde depozitezi foarte multe lucruri. Le poţi aplica în orice cameră, în baie şi chiar în bucătărie.

Dacă ai o nişă în baie, unde ai amenajat rafturi şi unde păstrezi toate lucrurile de care ai nevoie, pune o perdea de-o parte şi de cealaltă, cumpără câteva coşuri în tonuri potrivite, borcane pentru a depozita diversele lucruri. Vei avea astfel un loc organizat, care poate fi ascuns rapid atunci când ai musafiri.