Cinci moduri spectaculoase pentru folosirea valizelor vechi

1 72958 original jpg jpeg

Cine nu are o valiză, să-şi cumpere! Dar dacă ai prin pod sau pivniţă, sau poate chiar acasă la bunici, valize vechi, care nu fac decât să stea şi să strângă praful, iată câteva idei pe care le poţi pune în practică. CasoTeca îţi prezintă cinci moduri spectaculoase pentru folosirea valizelor vechi.

Valiza din lemn transformată în noptieră

Valizele din lemn aduc un aer vintage extraordinar unei încăperi şi sunt o combinaţie superbă de rustic şi antic. Dar,ce faci dacă valiza şi-a pierdut din strălucirea de odinioară? Nu ai nevoie decât de smirghel şi puţin lac pentru protecţie pentru a readuce la viaţă acest obiect. Şi pentru a-i da o nouă întrebuinţare. Iar dacă valiza este acoperită cu material textil învechit,atunci îndepărtează materialul cu grijă. Mai ai nevoie de suport pentru valiză pentru a transforma acest obiect vechi într-o noptieră.

Valiza-raft

Ai purtat valiza peste tot cu tine,dar acum a venit vremea să se aseze în … casa ta. O veche valiză poate fi transformată uşor şi în rafturi pentru cărţi. Pentru a realiza acest proiect,ai nevoie să păstrezi doar marginile valizei. Mai ai nevoie şi de câteva scânduri şi picioare pentru a pune la punct acest ansamblu de rafturi care aduc un aer soficticat încăperii.