Cinci motive pentru a avea un purificator de aer în locuinţa ta

1 73623 original jpg jpeg

Când ne gândim la dotarea unei locuinţe, în general, fiecare vom opta pentru un frigider şi un aparat de gătit. De ce? Suntem conştienţi că nu putem trăi fără mâncare de calitate.

Calitatea alimentelor influenţează direct starea de sănătate. Cum rămâne cu aerul din încăperi? CasoTeca îţi prezintă cinci motive pentru a avea un purificator de aer în locuinţa ta.

Într-un raport privind cantitatea de aer,lichide,mâncare consumată într-o zi aerul are o pondere de peste 90%. Aerul respirat ne influenţează starea de sănătate mai mult decât o face mâncarea. Un număr impresionant de boli se transmit pe cale aeriană,însă puţini români apelează la produse de tratare a aerului interior. În multe ţări occidentale purificatoarele de aer au devenit produse de bază în locuinţe ca frigiderul sau aparatul de gătit.

Iată 5 motive pentru a avea un purificator de aer în locuinţa ta oferite de distribuitorul local al produselor Airfree,cele mai avansate soluţii de tratare a aerului pe plan mondial.

Poluare aer interior

Agenţia de protecţie a mediului din SUA estimează că aerul dintr-o încăpere normală este chiar şi de 100 de ori mai poluat decât cel exterior în absenţa unei circulaţii adecvate a aerului. Sunt zile,mai ales în sezonul rece,în care peste 90% din timp îl petrecem la interior. Simpla expiraţie sau gătitul cu gaz eliberează în încăperi cantităţi importante de monoxid de carbon.Descoperă care sunt cele cinci motive pentru care ar trebui să ai în casă un purificator de aer pe casoteca.ro