Combinaţii de culori care aduc vara în casă!

1 76776 original jpg jpeg

Fiecare casă are o poveste de spus. Unele poveşti drăguţe, simple şi minimaliste, în timp ce altele sunt complexe, cu multe straturi şi texturi. Iar mulţi ne regăsim undeva, la mijloc. Acestea fiind spuse, instrumentele de care te poţi folosi pentru a spune povestea ta pot fi găsite de la mobilier, la decorul pe care tu l-ai ales. Dar puţine dintre aceastea au un impact mare, aşa cum îl au culorile.  CasoTeca îţi prezintă Nu te despărţi de vară! Combinaţii care aduc culoare în casă.

Combinaţia de culori pe care o alegi pentru locuinţa ta stabileşte tonul pentru întregul spaţiu. Şi având în vedere combinaţiile de culori fenomenale pe care le vedem în tendinţele de decorare interioară în această vară, există o mulţime de noi modalităţi interesante de a-ţi revigora casa, chiar dacă vine toamna.

Negru şi accente metalice

Poate că negrul nu este prima nuanţă care vine în minte atunci când iei în considerare culorile pentru lunile mai calde. Nuanţele închise sunt unul dintre cele mai fierbinţi trenduri din vara care a trecut.

De la baie şi până la bucătărie, negrul apare în tot felul de spaţii neconvenţionale, aşa că este adevărat că are şi un aspect sezonier surprinzător. Asociaţi negrul cu accente de cupru, argint şi auriu pentru a face un impact elegant şi surprinzător.

Roz pal şi albastru deschis

Iată o altă combinaţie neconvenţională, dar superbă. Culorile rezervate în mod tradiţional pentru camera copilului primesc o nouă utilizare în acest sezon. De data aceasta, în camera adulţilor.

Descoperă care sunt combinaţiile de culori care-ţi aduc culorile verii în casă pe casoteca.ro

Credit foto: www.roomstogo.com